Lejlighedsvis af ankomsten af ​​verdens nummer 1 Ale Galan til Casa Padel, Padel Magazine interviewede Cyril Hanouna. Tv-værten åbnede op om sine personlige mål i padel. 

Franck Binisti: Vi ses i P100s, P250s, skal vi snart se dig i P500s eller P1000s?

Cyril Hanouna: "Vi taler faktisk om en P1000 i det sydlige Frankrig, men intet sikkert endnu. Helt ærligt, jeg nyder det. Jeg har tænkt mig at fortælle dig en anekdote: det var det, jeg virkelig gik ind i padel da jeg så dig spille pyramider klub. Du legede med Thomas Mitjana, og da jeg så dig spille, sagde jeg til mig selv, jeg vil gerne være som dem. Nå det er ikke tilfældet endnu, jeg er ikke på niveauet, men jeg arbejder. »

Franck Binisti: Kan vi sige, at du holder ud, og at du en dag har ambitionen om at deltage i de franske mesterskaber i padel ? 

Cyril Hanouna: "Åh ja, jeg giver ikke op. Bagefter synes jeg, at man ikke skal drømme alligevel. Allerede nu stoler jeg på ranglisten. Hvis jeg ankommer til top 400 franske, er det enormt. Tanken er at være top 400 og selvfølgelig blive der, for ellers er det for simpelt, man spiller med gode partnere. Hvis jeg får top 400, har jeg en fantastisk fest og top 300, det er vanvid. 8000 mennesker, 4000 lydbokse, jeg ringer til David Guetta, som er min ven, jeg bringer alle og vi laver overskrifter Padel Magazine. Jeg er virkelig glad, for det eksploderer, og der er også en god stemning. Faktisk fik jeg mange venner. »

Franck Binisti: Vi ved, at du er tennisspiller, spiller du stadig?

Cyril Hanouna: ”Jeg stoppede helt, jeg spiller slet ikke mere. Det må være et år, halvandet år siden, jeg rørte ved en ketsjer. Jeg kunne ikke forklare det, men jeg gider ikke mere, jeg er så vild med det padel Jeg kan ikke se meningen. Jeg tror ikke, jeg kan spille mere. Ulækre skud er mit speciale, denne sport er lavet til mig, tror jeg. (griner)"

Thomas Jay

Efter at have været rystet af tennis i næsten 15 år, blev jeg en absolut fan af dens fætter, den padel. I næsten et år nu har jeg jagtet den lille gule bold med en anden ketsjer, men med lige så stor passion! Med base i Lyon, agter jeg at gøre dig bedre bekendt med padel i regionen og på nationalt plan.