Naturligvis til stede på tribunen i Palais des Sports i Toulouse for at støtte Benjamin, fortæller Alain Tison os, hvilken slags far han er og var for sin søn. Han betror sig før sin søns første runde på Human Padel Åbne.

“Da Benjamin rejste til Spanien, var han ikke særlig ung. Han ville have haft muligheden for at gøre det i tennis, men da han var en ganske hjemmemand, gjorde han det ikke. Da han besluttede at tage til Barcelona for at padel, støttede vi ham i hans projekt.

Jeg er en far, der altid er ret hård ved ham. Engang spillede han EM-finalen mod Italien for 3-4 år siden. Han kom tilbage fra en skade, de havde en meget dårlig kamp og tabte. Hans mor opfordrede mig så til at gå hen og trøste ham, men jeg sagde til ham: "Hvis jeg vil trøste ham, vil han ikke tro mig." Jeg trøstede ham ikke, selvom jeg var den første, der var ked af det. Men sådan er det, og vi forstår hinanden. Han ved, at jeg står bag ham, at han altid kan regne med sine forældre. Med en mor, der er mere medfølende, og en far, der nogle gange gerne vil sparke sig.

Hjælp ham med at vokse

"Generelt giver jeg ham min mening om den tekniske del, alt, hvad der er uden for padel. For eksempel opfordrede jeg ham til at gøre nogle mentale forberedelser, han begyndte at gøre det meget sent. Jeg bad ham om at varme op, fordi det gjorde han aldrig, det samme for at strække sig, så jeg sagde til ham "stræk". Det er derfor hellere på sidelinjen, fordi for alt det er padel ren, jeg har ikke niveauet til at rådgive ham. Tanken er, at han skal blive mere professionel, hvilket han gjorde sent. det padel spillede i par, tilstedeværelsen af ​​venner og partnere hjalp ham med at vokse. Fordelen i forhold til tennis er, at vi deler tingene mere.

"Jeg fornærmede næsten dommeren"

”Under kampene er jeg ret nervøs. I tennis stod jeg to baner væk fra, hvor han spillede, men trods alt hørte han, da jeg kom med en bemærkning. Så jeg kontrollerer mig selv til ikke at vise nogen tegn. En gang, på et match point in padel, vinder de pointet, men dommeren annoncerer en netfejl. Men jeg var allerede på banen, og jeg fornærmede nærmest dommeren den dag. Jeg prøver at træde et skridt tilbage og være lidt mindre skør.

Og så tabte de desværre denne kamp. Og i stedet for at være positiv ved at sige "det er godt at have haft et matchpoint", sagde jeg til dem "I gik glip af en mulighed, du skulle have vundet". Nogle gange er jeg for hård! “

journalist jerome arnoux

Efter 40 års tennis falder Jérôme i potten af padel i 2018. Siden da tænker han på det hver morgen mens han barberer ... men barberer aldrig pala i hånden! Journalist i Alsace, han har ingen anden ambition end at dele sin passion med dig, uanset om du taler fransk, italiensk, spansk eller engelsk.