Til stede på en pressekonference talte det franske par Blanqué/Maigret før deres deltagelse i konkurrencen i dag i denne Greenweez Paris Premier Padel Major mod Pérez/Iriart-parret.

Deres modstandere

Bastien Blanque : “Jeg kender Carlos Pérez, som jeg allerede har spillet mod, og som jeg allerede har slået i Marbella sidste år. På den anden side kender jeg slet ikke spilleren til venstre (Emiliano Iriart)!”

Adrien Maigret: ”For mit vedkommende kender jeg ingen af ​​de to spillere, det bliver en total opdagelse på banen. Vi vil forsøge at tilpasse os, og frem for alt er vi heldige at blive trænet af vores franske træner Pablo Ayma, som jeg tror vil give os de rigtige instruktioner til at forsøge at vinde denne kamp.

Bastien Blanque Adrien Maigret Greenweez Paris Premier Padel Major pressekonference

Om deres samarbejde

Bastien : "Vi spillede på det franske hold sammen under en kamp mod Spanien. Vi havde en ret god kamp, ​​vi har spil, der supplerer hinanden godt. Adri går meget frem, jeg kan godt lide at forsvare og tage mig god tid. Vi lavede en forberedende turnering i Amsterdam i sidste uge, vi tabte i første runde i lodtrækningen, men vi havde en stor kamp mod en stor frø. Vi er gode, vi er selvsikre og vi spiller godt sammen!”

Adrien : ”Vi havde nogle gode opvarmningskampe på sidebanerne. Vi spillede en gang på centralen, vi havde også gode følelser. Vi har det alligevel godt sammen!”

Et atypisk par?

Adrien : ”Det er sikkert, at vi kan skabe overraskelse. Især fordi spillerne på banen ikke kender mig særlig godt, da jeg primært spiller i Frankrig.

Jeg kan overraske med mit aggressive spil ved at gå meget på nettet. Men gode Bastien er der for at forsvare alle bolde bagved, det er hans ansvar, jeg lader ham gøre det bedste, han kan.”

Bastien : “Folk kender mig, fordi jeg har været på banen i en del år, men Adri spiller heller ikke i alle turneringerne på banen, og frem for alt spiller han normalt til venstre. Så det bliver meget usædvanligt. Adri vil spille sit spil grundigt, jeg vil forsvare alt, og det vil være meget godt sådan. Det vil overraske!"

Se hele pressemødet her:

For at følge mødet, er det ICI !

Nasser Hoverini

Brænder for fodbold, opdagede jeg padel i 2019. Siden da har det været vanvittig kærlighed med denne sport til at forlade min yndlingssport.