Benjamin Tison, den franske nummer 1 ser tilbage på sin kamp mod Campagnolo / Garrido i første runde af hovedbestyrelse af Blockchain.com Miami Open. Han benytter lejligheden til at fortælle os om sine følelser, men også om fremtiden.

"Vores modstandere savnede meget lidt"

Der er hverken et godt eller et dårligt match. Vi leger udenfor med meget vind. Vi er ikke så vant til det.

Det første sæt er til mig. Jeg havde mange lobs og smashes at lave. Jeg solgte mig selv. Lidt uheld synes jeg også.

Da jeg fandt nøglen ved at lave gitter, klapvogne ved at være mere tålmodige, vandt vi mange point.

Midt i andet sæt er det Teo, der knækker lidt på 40/15 på vores serv, og som forårsager denne pause.

Vores modstandere var simpelthen stærkere. Selv i dag har de en margin. Campagnolo savnede meget lidt, mens vi havde spillet mere på ham. Ikke for mange muligheder og muligheder at tage imod dette par.

"Vores dagligdag er previas"

Vi har gjort gode fremskridt. vi havde nogle meget gode kampe i previa. Jeg tror, ​​vi ikke er vant til at spille under disse forhold, med denne mulighed for at gå ud. Med de nye kredsløb på vej, vil vi helt sikkert have flere muligheder for at vænne os til disse forhold.

Måske mangler der et overskud af mentalitet og energi. Vi var solide uden flere. Stillet over for bedre par, er du nødt til at give mere.

Vores hverdag er previas. Målet er at lave 4/5 malerier.

Med Teo er vi komplementære. For at slå os skal vi spille godt. Jeg håber, det vil være mit sted regelmæssigt. Jeg vil give alt. Jeg håber, at jeg kan fortsætte med at forbedre mig.

"Vi vil spille de 2 kredsløb: FIP QSI Tour og World Padel Tour"

Som alle de bedste spillere vil vi være på QSI / FIP TOUR-kredsløbet. Der vil være en juridisk krig. Men det bekymrer mig ikke. Jeg er med i spillerforeningen. (Red. note. Professionel sammenslutning af spillere)

Bagefter er spillerne ikke alle enige indbyrdes. For mig er det normalt, at de 20 bedste i verden har større vægt i forhandlingerne. De sælger billetterne, de promoverer denne sport. Jeg vil overholde det og spille så mange turneringer som muligt og forsøge at komme tættere på disse bedste spillere.

Nu er alle bag Alix, som stadig er den 20. spiller i verden og vil give os et godt resultat!

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.