Da han forberedte sig på at spille opvisningskampen sammen med Cyril Hanouna mod Sylvain Wiltord og Arnaud Clément sidste søndag før den store finale i Greenweez Paris Premier Padel Major, fortalte Benjamin Tison om sin oplevelse hos Roland-Garros.

Ved mikrofonen til Padel Magazine, han betroede sig til sine næste mål og til et nøglepunkt i hans personlighed.

"Mål 1/8. finale næste år"

“Ja helt sikkert næste år målet for Premier Padel ville være at lave 1/8-finale og hvorfor ikke en 1/4 mindst én gang. Det vil vi se næste år eller endda i år i Mexico, fordi der også vil være en major. Selvfølgelig er min drøm at være her på Roland-Garros så længe som muligt på centercourten. I år har vi ikke en dårlig turnering, men vi støder på et vanskeligt par, sådan er det.

Vi taber 6/3 – 7/6, det er en skam, men det er oplevelsen, der kommer ind.”

"Voksende popularitet"

"Siden World Padel Tour af Toulouse og nu denne turnering på Roland-Garros på padel bliver mere og mere kendt, så de bedste spillere, som jeg er en del af, bliver ofte mere anerkendte og efterspurgte. Derudover giver det med en vært som Cyril Hanouna eller andre stjerner som Zinédine Zidane mere synlighed. det padel eksploderer, og jeg ser nogle negative kommentarer på Facebook-artikler, så det er et godt tegn, de jaloux begynder at blive involveret (griner). Dette gør mig glad, fordi det betyder, at padel vokser i popularitet."

"Jeg er en oprigtig person"

"Jeg er en meget ærlig og meget oprigtig person, nogle gange kan det spille mig et puds, og jeg ved, at jeg skal gøre en indsats i den måde, jeg taler med visse mennesker, men når jeg siger noget, er det, at jeg tror det. Jeg kan også godt lide at debattere. Når der er gode ting, siger jeg det som i dag på Roland-Garros, og når der er mindre gode ting, skal man også sige det, for ellers finder jeg det uretfærdigt.

Se hele interviewet nedenfor.

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.