Mindre end 24 timer fra det længe ventede World Padel Tour Menneskeligt engelsk Padel Åbne, Padel Magazine talte med landets barn, Bastien Blanqué. Som han selv fortæller os, er Toulousain, nuværende fransk nummer 6, utålmodig med at træde 20×10 på hans jord.

Vi diskuterer med ham hans indtryk af turneringen, hans debut i Blagnac og samler hans følelser omkring det faktum, at vi ikke drager fordel af en wild-card til dette store møde i hans hus.

“En stolthed at spille i Toulouse”

“Jeg er meget glad for at spille i Toulouse, det er en kilde til stolthed for mig, fordi der vil være hele min familie, alle mine venner og mine sponsorer, der vil komme for at se mig spille. Derudover kender jeg klubben, det bliver fantastisk, med en fantastisk stemning. Og for mig hvem kender padel i mere end 10 år, at have en fase af World Padel Tour i Toulouse er det bare fantastisk."

Hvad har rekorden været siden starten?

"Jeg startede på padel i Blagnac i klubben af Padel Plus, så tog jeg til at træne i Toulouse Padel Klub og nu på Stade Toulousain.

Hvis jeg skulle nævne de positive punkter i min karriere, vil jeg helt sikkert sige det faktum, at jeg har startet i en lille forening og at have været i stand til at gå gennem etaperne for at blive kronet som fransk mester tre gange. Jeg spiller også på et internationalt kredsløb, og det er nok det, jeg er mest stolt af.

hvid hyrde

Hans indtryk af, at han ikke havde gavn af et Wild Card...

Dette er et emne, der er blevet talt om på sociale netværk. Bastien Blanque starter i preprevia, det vil sige i begyndelsen af ​​konkurrencen. Han kunne ikke drage fordel af en wild-card til direkte at integrere finalebordet i modsætning til sine kammerater Benjamin Tison, Johan bergeron og hans partner på det franske kredsløb Thomas leygue.

Det var svært at fordøje, for at være tre gange mester i Frankrig, vicemester i Frankrig med Thomas Leygue sidste år og have et internationalt projekt, tror jeg, det er ting, der tæller i en spillerkarriere. Det kunne være en barndomsdrøm at kunne deltage i et finalebord i World Padel Tour, desuden i sin hjemby. Jeg troede, at jeg ville have haft bedre held ved at være fra området. Sådan var det desværre ikke.

Det er en skam og svært at acceptere, denne beslutning gjorde mig ked af det på det tidspunkt. At integrere hovedlodtrækningen kunne have været en stor mulighed for mig, fordi at vinde 20 eller 30 direkte point kan bruges til klassificeringen. Derudover giver det faktum at spille stærkere par i ranglisten dig mulighed for at komme hurtigere frem.

Jeg har svært ved at forstå denne beslutning fra arrangørernes side, efter det er det sådan, det er spillet, du skal acceptere det, og i morgen starter vi kvalifikationskampene, så vi vil give alt for at få denne tabel."

"Vi giver alt i morgen"

"Jeg vil spille denne turnering med Francisco Jurado, som er lidt bedre placeret end mig (169.). Han har et meget godt niveau, en meget spansk profil, det vil sige hvem der kaster mange bolde, hvem ved hvordan man slår. Det er meget komplet. Især da han allerede har spillet et par previas sidste år. Jeg tilbød at ledsage mig på denne konkurrence, og han takkede ja til.

Vi trænede så godt vi kunne. I dag havde vi en god træningssession i Toulouse for at give alt i morgen.”

Husk på, at Bastien Blanque og hans partner vil starte konkurrencen denne søndag fra kl.

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.