Baptiste Delvienne blev interviewet under scenen af Cupra Padel Point Tour afholdes i weekenden kl Béziers Padel klub.

Den finder vi hjemme i Palavas den 14. oktober under sidste etape af Cupra Padel Point Tour behandler forskellige aktuelle emner.

P500-mesteren

Det er med stor glæde, at vi reagerede på invitationen fra Cupra Padel Point Tour. I morges var vi kl P2000 fra Perpignan, hvor vi virkelig havde en stor kamp. Vi kom ikke langt med min partner, som jeg hyggede mig med... Og pludselig reagerede vi på invitationen med stor glæde bagefter for at få folk til at spille, de unge... det var fantastisk!

Stor dedikation til Mario Cordero, det er takket være ham, at jeg er her (griner). I det sydlige Frankrig vandt vi en del P500'er. Et dusin i løbet af de sidste 6-7 måneder. Det gik ret godt, så vi vil prøve at gå videre til næste trin.

Nyd dig

For at være ærlig, er der ikke noget rigtigt mål, det er virkelig sjovt!

Med arbejde, i weekenden, er det kompliceret at tage til de største turneringer. Vi skal prøve at lave et par stykker, vi er allerede begyndt, men vi skal bare hygge os og have det sjovt med de forskellige partnere.

Til sommer vil vi prøve at spille lidt. Der er en P1500 i nærheden, hos vores Sète-venner lige ved siden af. Der vil også være et par P1000'ere. Vi vil prøve at bevæge os lidt, da det ikke er for langt, så det er nemmere for os.

Spørgsmålet om partneren

Så jeg har min partner, som er med i dag på P2000, Robin Theule, som jeg spiller meget med. Og en anden partner, Arthur Hugounenq, som var på "klinikken" lige nu. Det er lidt ligesom guldkornet af padel så jeg nyder at lege med ham nu, efter min mening vil jeg ikke se ham igen snart.

Det vokser i Palavas!

Jeg har været i Palavas i halvandet år, næsten to år. Så jeg var tennislærer på basen, nu er jeg på Mit Center Palavas.

Det går meget godt! DET padel eksploderer fuldstændig, er der store projekter rundt omkring i centret. Vi vil have to baner mere, så vi har snart otte baner, fire overdækket. Det hele kommer til at ske inden udgangen af ​​sommeren, så jeg inviterer jer alle til at komme til klubben for at se det hele. Der er mange turneringer, vi er på næsten hundrede turneringer arrangeret om året.

Cupra Padel Point i Béziers Padel Klub, en succes!

Jeg kendte klubben meget godt, fordi jeg boede i Béziers i 7 år, så jeg vidste, at du ville blive taget godt imod. Det går meget godt, det er super godt organiseret, så det er fantastisk!

Eleonore Coulibaly

Sikke en fornøjelse at være journalist midt i padel, en attraktiv voksende sport. Jeg håber du nyder det tilbudte indhold. Vi ses måske snart på pisterne!