Det er tid til ottendedelsfinalen først åben du World Padel Tour arrangeret i Frankrig, og det er selvfølgelig muligheden for at tale med den franske nummer 1, som får sin debut om eftermiddagen.

Efter sin partner Jessica Castello, er det Alix Collombons tur til at tage mikrofonen Padel Magazine og for at give os sine indtryk, før han står over for Mesa/Jensen.

“Mere pres end normalt”

"Jeg har det godt, jeg vil virkelig gerne spille det her World Padel Tour i Frankrig foran familie, venner i denne smukke by Toulouse. Jeg har lidt mere pres end normalt, fordi jeg vil gøre det godt, og jeg synes, det stadig er noget positivt.

Vi ved, at vi har en meget svær kamp at spille, så vi har ikke meget at tabe. Idéen er selvfølgelig at spille en stor kamp for at spille i morgen i ottendedelsfinalen”

“Jensen – Mesa, et dårligt minde”

"Jeg har lige haft en session med min mental coach, så det går helt sikkert bedre end i morges. Positiv tænkning og accept af nederlag er altafgørende. Du skal acceptere situationen, fortælle dig selv, at alt kan ske, men altid give alt på sporet. Jeg regner med offentligheden, men jeg vil endda sige, at min partner regner endnu mere med den franske offentlighed (griner).

Vi spillede allerede mod Jensen/Mesa i starten af ​​året. Det er en dårlig hukommelse (griner), fordi vi spillede meget dårligt, så vi kan sige til os selv, at vi kun kan gøre det bedre i dag. Det er et meget kompliceret par at spille og meget fit lige nu. De er i en tilstand af maksimal selvtillid efter deres resultater på det seneste. Vi ved, at de vil spille godt, nu er det op til os at finde nøglerne til at hindre dem og lykkes med at modarbejde dem.

Sidst vi lavede mange fejl, holdt vi ikke stævnerne. Det var en fridag. Ideen ville være at få pointene til at holde, se hvordan de reagerer på det. Med Jess, når vi er på vores gode dag, ved vi, at vi kan irritere mange par".

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.