Ale Galan, nummer 1 i WPT flyttede til Z5 fra Zidane. Efter at have talt om fremtiden for professionelle kredsløbOg på World Padel Tour og Frankrig, fortæller han os om sin barndom og hans begyndelse i padel.

Lorenzo Lecci López: Før vi taler om WPT's Galán, vil vi gerne tale om lille Alejandro. Hvordan startede du padel ?

Ale Galán: "Jeg startede, da ketcheren var større end mig! Jeg spillede på banen, der var i mit hjems bolig. Vi legede med min søster, med andre naboer. Jeg var 5 eller 6 år gammel. Jeg var den mindste af alle, og jeg har altid ønsket at vinde. Vi begyndte at træne lidt mere seriøst, og sådan blev jeg hooked på padel.

alba og ale galan
Billede af arkosport

Lorenzo Lecci López: Din søster Alba Galán er 4 år ældre end dig. I hvilken alder begyndte du at slå hende? (godt hvis du slår hende ...)

Ale Galán: "{griner} Der var et vendepunkt, da vi begyndte at skændes, og derfra holdt vi op med at spille sammen. Da jeg voksede op og begyndte at have den statur, begyndte jeg at slå den!”

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det ved forskellige internationale konkurrencer, men også ved store franske begivenheder.