Den geniale Agustín Tapia ser tilbage med os på sin utrolige start på sæsonen, præget af fem titler på World Padel Tour med Arthur Coello.

En drømmestart på sæsonen

“Da vi besluttede os for at komme sammen med Arturo, vidste vi, at vi kunne vinde mange turneringer, men ikke så hurtigt. Denne start på sæsonen har overrasket os.”

"Der er mange meget stærke par, det er altid svært at spille mod de bedste par."

"Sidste år var jeg nummer 1 i løbet i det meste af første halvdel af sæsonen, men i år vil jeg gerne have mere konsistens over hele året."

Tapia-indgangsbane-Abu-Dhabi

En perfekt aftale med Coello

“Arturo er den spiller, jeg havde sværest ved at spille mod sidste sæson. Jeg har altid set ham som en potentiel partner. I den første del af sidste sæson gik det meget godt med Sanyo, så jeg tænkte ikke rigtig over det.

"Men da muligheden bød sig, ville jeg også skifte rolle, og gå fra en, der lærer af en mere erfaren spiller, til en, der overfører noget."

"Vi kommer så godt ud af det, at hver gang en af ​​os har brug for noget, er den anden der for at give det til ham. Det er meget vigtigt for mig."

coello-tapia-sejrsverden-padel-tårn-rioja

“Arturo Coello er et dyr”

”Jeg er en spiller, der foretrækker angrebsspil. Jeg har trænet i et stykke tid for at blive bedre til forsvaret. I dag var der en mentalitetsændring, nu er jeg ikke den, der skal vinde pointet hver gang. Nu forbereder jeg pointen for at tillade Arturo at angribe. Jeg spiller for at give min holdkammerat mulighed for at vinde point. Jeg er meget mere komfortabel i forsvaret, fordi jeg ved, at jeg har et dyr ved siden af ​​mig, som kan få mig ud af mange situationer.

"Vi talte meget om det med trænerne i løbet af præ-sæsonen for at forberede vores spil, og jeg tror, ​​vi i dag er meget veletablerede."

Tapia omvendt Qatar 2023

den nye AT10 Luksus Genius : mere reaktiv takket være dens 18K kulstof

“Jeg havde anmodet om mere hårdhed fra Nox om sommeren, da min pala med 12K-ansigter var blødere. 18K giver mig mulighed for at have en hårdere pala. Jeg vænnede mig rigtig godt til det, og nu bruger jeg det hele året rundt.”

"Jeg elsker Genius, jeg testede angrebet i tre turneringer: vi vandt to, og jeg nåede en semifinale. Men da jeg ikke er vant til ketsjere i diamantformat, havde jeg ondt i min skulder, jeg gik tilbage til Genius, det er min favorit!”

Chile-finalen: et fundamentalt øjeblik

»Jeg tror, ​​at det, der skete i Chile, hjalp os meget mentalt. Vi var sikre på, at vi havde vundet, men på grund af fejl, som jeg tror kan ske for enhver, var vi nødt til at fortsætte denne kamp, ​​som vi allerede havde vundet. Jeg tror, ​​det øjeblik var meget vigtigt, fordi det gjorde os stærkere."

coello-tapia-chile

Intet problem med Lebrón og Galán

"Vi talte om det med Lebrón og Galán, de bad os om tilgivelse. Jeg forsøger at sætte mig ind i deres sted, jeg siger til mig selv, at jeg nok ville have handlet på en anden måde, men det er godt, at de bad os om tilgivelse. Det er ikke noget problem, det er ting, der sker, det er sket for mig før, jeg håber bare, det bliver sidste gang, til gavn for padel ! "

Find interviewet i sin helhed (på spansk), lige nedenfor:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !