Romain Taupin, grundlæggeren af Padelnavneforståelse, fortæller os om et tema, der rører alle ved padel : lappen. Som ofte foretages hans analyse fra en fascinerende vinkel.

Dette er en af ​​de mest almindelige fejl i padel: "Gå ikke med til at blive lobbet"!

accepterer at blive lobbet på padel

Når vi lobber, har vi en "komfortzone" (i grønt), der repræsenterer den zone, hvor vi kan udføre et smash eller et smash. bandeja/vibora effektiv til enten at angribe eller i det mindste forhindre modstanderen i at genoptage nettet.

Denne grønne zone er forskellig for alle. På højt niveau kan nogle have bandejas effektive meget langt fra nettet, kan deres grønne zone strække sig til baseline.

Alle spillere har dog en grænse, og den grænse begynder, når afstanden fra nettet forårsager vores slag (smash, bandeja/vibora) vil klart gavne modstanderen, fordi den vil blive dårligt udført, upræcist, med for meget rebound ... Det er den røde zone på diagrammet, området med ubehag.

Så snart du lobber og lob ankommer til dette ubehagelige område (som er forskelligt afhængigt af spilleren), skal du acceptere at lade bolden passere, miste nettet og starte igen for at bygge pointen fra tilbage ..

 

Nogle gange er det meget sværere for modstandere at skulle forsvare et godt ”bajada” end en høj bold, der spilles baglæns og uden for hans komfortzone. For dem, der følger World Padel Tour, vil du bemærke, at en bestemt Fernando Belasteguin meget ofte accepterer at blive lobbet, desto bedre er det at angribe bagud med en tilbagevenden af ​​vinduet. Med den effektivitet, vi kender ...

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.