Bastien Blanqué – Adrien Maigret-parret kom godt fra start i går under FIP Rise Canet.

Efter en jævnt gennemført kamp formår franskmændene faktisk at klatre til kvartfinalen ved at vinde deres første kamp mod Zuazua / Martinez 6/4 7/5. Adspurgt om deres indtryk efter sejren, betroede de to tricolor sig til mikrofonen af Padel Magazine.

"Vi havde en solid kamp"

MA: "Spanierne spillede meget godt. De gik gennem kvalifikationstavlen. Vi var overraskede over spilleniveauet, vi vidste, at de ville spille godt, men de spillede en meget god kamp. I starten skulle vi også vænne os til spilleforholdene, fordi det var vores første kamp i denne turnering. Mishandlet i starten af ​​kampen formåede vi stadig at holde vores servicespil med de afgørende point. Bastien hævede derefter sit spilleniveau gennem hele kampen, han var monstrøs. Vi havde en ret solid kamp, ​​hvor vi vandt i to sæt. »

BB : “Adrien har et mere aggressivt spil, og det giver mig mulighed for at projicere mig selv fremad, og det synes jeg absolut ikke er forstyrrende, fordi vi har spillet et par turneringer sammen for nylig, og det går meget godt, jeg er meget glad for det. I angrebsfasen er vi effektive, fordi vi er to gode volleyballspillere. Vi smadrer godt. For øjeblikket er alt godt. »

"Det er en chance for mig at spille med Bastien"

AM : “Det er efterhånden nogle år siden, at jeg ikke har spillet med en makker på Bastiens niveau. Jeg respekterer selvfølgelig alle mine tidligere partnere, men det er en chance for mig at kunne spille med ham. Han tilpasser sig mig, fordi jeg vil angribe meget, og han vil primært manøvrere til venstre. Jeg er heldig at have en god volley og en god vibora og det er på disse punkter, jeg var meget stærk i dag. Vi kommunikerer, og vi forsøger at sætte tingene på plads. Jeg har mindre forberedelse end Bastien, men jeg bliver ved. »

Adrien Maigret og Bastien Blanqué vindere ved P1000 i Marville

BB: “Før Roland-Garros var vi taget til Amsterdam for at spille FIP. Vi kan godt lide at have denne side af forberedelsen. For et par dage siden lavede vi Marville P1000 for at komme tilbage i rytmen og spille sammen igen. Vi vandt konkurrencen, som er meget god, og vi så, hvad vi skulle forbedre. I dag gik det godt, det skal fortsætte. »

Adrien Maigret

MA:  “Jeg er motiveret i øjeblikket, og jeg vil gerne drage fordel af at kunne spille med Bastien for at forbedre mig selv, så ja, jeg er virkelig perfektionist. Det er rigtigt, at selvom vi vinder på et godt punkt, så finder jeg ud af, at vi nogle gange brugte tre skud for mange, når jeg har et smash at smække, og jeg laver et skub, der tilføjer ekstra skud, kan det efterlade held til modstanderen at vinde point. Derfor er jeg nogle gange ikke glad, for bagefter skal vi udføre mirakler bagved, og det er Bastien, der også gør det. Jeg har indtryk af at sætte ham i vanskeligheder... Men hey, det er også min karakter (griner). Det skal siges, at det at spille med Bastien beroliger mig meget. Vi opmuntrer hinanden.

Duoen spiller deres kvartfinale mod seedede 1 Mercadal / Mouliaa i dag fra kl. 15.

Dette møde vil blive fulgt live ICI.

Sebastien Carrasco

Fan af padel og af spansk oprindelse, padel løber gennem mine årer. Meget glad for at dele med dig min lidenskab gennem verdensreferencen af padel : Padel Magazine.