Zlatan Ibrahimović gjorde en bemærkelsesværdig optræden på Allianz Cloud, midt i Milanos semifinale Premier Padel P1. Fodboldsuperstjernen blev øjeblikkeligt centrum for opmærksomheden og tog gladeligt autografer og selfies, især med Alejandro Galan, der lige havde vundet sin kamp i lørdags.

Le padel, "mit element"

"Her er jeg i mit element. DET padel er en passion for mig, en sport, som jeg især kan lide,” erklærede Zlatan, mødt af ovationer og tilråb fra fansene. "Jeg har spillet i otte år, og jeg åbnede endda dedikerede sportscentre for at dele denne passion. DET padel er tilgængelig for alle, og det er det, der gør det så charmerende,« forklarer han.

Ibra fremhæver det legende aspekt og hurtige vækst af padel : “Det er ikke en sport, hvor man skal være proff for at have det sjovt. I modsætning til tennis, som er mere krævende, padel er behageligt selv for begyndere.“ Ligesom ham hengiver mange fodboldspillere sig til padel, ofte genialt.

Jeg sigter efter det fysiske

Adspurgt om den potentielle fordel ved topfodboldspillere i padel, svarer Ibra med humor: ”Jeg klarer bolden godt mod glasset, men jeg mangler stadig lidt teknik. Jeg fokuserer på det fysiske, mens jeg stræber efter at komme videre."

Hans besøg fortsatte med en tur i marken, ledsaget af Luigi Carraro, præsident for International Federation of Padel, og billeder med Nasser Al Khelaifi, dets tidligere præsident hos PSG og formand for kredsen Premier Padel.

nasser Zlatan Ibrahimovic galan
Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.