Yohan Menzoyan er en mand med en atypisk baggrund. Oprindeligt frisør blev han hurtigt interesseret i indholdsskabelse og blev en influencer. For nylig opdagede han padel og blev fan. I dag deltager han i Cupra Padel-Point Tour 2023 i Beausoleil, for den 13. dato for ruten i år.

Ved Alice de Caunes' mikrofon fortæller han os om sin rejse og sit nylige forhold til padel.

Afhængigt af padel

”Jeg vidste, at jeg ville være frisør, da jeg var lille. Jeg plejede at klippe min mors pandehår, mens hun sov. Så opdagede jeg indflydelse og ved at skabe indhold begyndte jeg at få abonnenter. Jeg tager udgangspunkt i at skabe indhold, det er der, jeg har det bedst.

Det er et år siden, jeg begyndte at spille med venner, og jeg kan ikke komme væk fra det. padel : det er super vanedannende. Jeg tror, ​​at alle er enige om, at det er en vanedannende sport."

"Til sidst havde jeg det sjovt med at beskæftige mig med sport, hår og indflydelse."

Hvordan finder du ideer til at skabe indhold?

”Det kommer an på, hvilket indhold vi har brug for. Generelt sker det ved følelse. Jeg har en idé, der pludselig kommer til mig. Jeg tager mig tid til at skrive det, jeg skyder det og redigerer det. Det er virkelig fornøjelsen, der kommer først."

Snart en video om padel ?

"Jeg filmede alle turneringerne padel at jeg gjorde. Så jeg begynder at have noget indhold. Jeg vil lave en video for at tale om denne sport for dem, der gør det eller dem, der ikke gør det, og som ville være interesseret i at gøre det. Det kommer meget snart. Dette vil blive offentliggjort på Instagram, Youtube og TikTok.

Frisør så spiller padel : En tilfældig ?

"Det er meget sjovt. Jeg tror ikke nødvendigvis, jeg har det nemt med padel takket være mine frisørevner. Håndleddets fleksibilitet padel er ikke nødvendigvis godt, er det bedre at holde sig nogenlunde stiv med et hammergreb. Jeg prøver at komme ud af det for at have de rigtige reflekser."

Opdagelsen af padel

»Det er et år siden, jeg startede padel. Det er meget komplet. Jeg har aldrig rigtig dyrket ketsjersport. Endelig opdagede jeg padel og jeg havde det sjovt. Det er så fantastisk en sport."

Cupra Padel Point Tour

"Jeg er fan af arrangementet. Holdet er super sejt. Vi opdager mange forskellige steder og terræner. Vi spillede på grønt, blåt, endda rødt græs. Der er indendørs og udendørs, vi møder mange mennesker, det er så godt. Du kan spille med professionelle, det er ikke for alle.

Der er også opvisningskampe, hvor man kan se professionelle spille. Børn kan vinde præmier, der tilbydes lodtrækninger, aperitiffer... Det er fantastisk."

En kamp med Maxime Moreau, French n°4, og Alexandre Leruste, hvad betyder det?

“Jeg spillede 5 minutter med dem, og jeg troede, at jeg gjorde op med et år padel som jeg havde gjort. De rettede mig og rådede mig til, at jeg havde det sjovt.”

Yohan Menzoyan havde også mødt Lucile Pothier og Marie-Amélie Dardaine i Bandol : ”Nu følger jeg dem på netværkene, og vi skriver til hinanden fra tid til anden. Det er så fedt at få gode råd fra professionelle.”

For at se hele interviewet:

Amance Redondy

Blev fan af padel, jeg agter at holde dig opdateret med alle nyhederne padel ! Vi ses snart på pisterne!