Efter at have haft en rigtig god sæson, præget af 5 sejre i P1000, så Yanis Muesser tilbage på sit år og sine projekter i løbet af Interklubber 2023, hvilket han bestred med den 4Padel Strasbourg.

5 P1000 vundet i 2023!

"Jeg havde aldrig vundet en P1000 før i år. Det startede meget stærkt i Strasbourg, hjemme, til årets første turnering. Bagved vandt jeg to andre P1000'er med Simon (Wagner) og to med Jérémy Garcia. Det andet punkt er de franske mesterskaber, som vi ikke skulle deltage i, og hvor vi endte på en ellevteplads. Frem for alt lykkedes det os at konkurrere i et sæt med Bastien Blanqué og Thomas Leygue, så det er meget positivt. Det negative punkt er Simon, og jeg har været lidt uregelmæssig i løbet af sæsonen, vi har ikke rigtig formået at bekræfte vores gode resultater hver gang.”

Forsvarsarbejde, der betaler sig

"Som enhver tennisspiller skal jeg virkelig arbejde og tilpasse mig for at blive en rigtig tennisspiller. padel. Da jeg startede padel, Jeg havde meget gode offensive kvaliteter, især med det store hit. Og da jeg var ret god til double tennis, var jeg også godt tilpas på volley. Den anden side af medaljen er, at jeg havde store huller i forsvaret.

I år kunne jeg træne mere, lave flere kurve, og det gjorde, at jeg fik selvtillid bagerst på banen. Der er stadig meget arbejde tilbage, men jeg tror, ​​jeg har udlignet en del af mit hul med de bedste franske spillere. Det udmøntede sig ikke nødvendigvis i ranglister, men det var også et særligt år, fordi jeg skulle aflevere mit kandidatspeciale fra en handelsskole.”

”Næste år tager jeg min TFP, og jeg vil gerne til udlandet lidt i weekenderne. Jeg har ikke haft mulighed for at tage til Spanien endnu, men med min nye tidsplan vil jeg være i stand til at få erfaring i udlandet.”

"Vi fik Interclubs til at tvivle på seed nummer 1"

“Vi var seedet 7, vi endte på en sjetteplads. Målet var at blive nummer fem, men givet lodtrækningen og holdenes niveau er vi meget tilfredse med dette resultat. På banen opnåede vi nogle fantastiske ting, vi var i stand til at gøre mere end at tvivle på seed nummer 1, vi førte 1 kamp til 0 og 1 sæt til 0 i den anden kamp..."

"Der var en rigtig god stemning. Holdkampe, det elskede jeg allerede i tennis, men her padel det var virkelig fantastisk. Det var meget velorganiseret, i en klub der emmer af padel, alle spillede kampen, så det giver os virkelig mulighed for at afslutte sæsonen godt. I holdet på 4Padel Strasbourg kender vi hinanden godt, vi var i stand til at blande parrene og endda integrere Albano Olivetti, som opnåede utrolige præstationer, det var virkelig et plus!

"Den eneste lille frustration, jeg har, vedrører min personlige præstation. Jeg var lidt inde, og jeg var ikke nødvendigvis i stand til at spille mit spil fuldt ud. Holdet var i stand til at genoprette mig, trække mig op, det er fantastisk at have venner til at råde bod på det!"

Slutningen af ​​Muesser / Wagner-parret...

"Efter at have bestået TFP vil jeg gerne træne grundigt og prøve at tage et praktikophold om måneden i udlandet, især i Spanien.

Normalt stopper Simon og jeg med at spille sammen. Vi ønsker at få erfaring hver for os, selvom vi ikke udelukker at spille et par turneringer sammen eller danne et par igen i fremtiden. Men i øjeblikket ønsker vi at komme videre individuelt, finde partnere, der er lidt mere på plads taktisk. Dybest set, at prøve at finde erfaring i en anden spiller. Prøv at finde en permanent partner til at spille P2000, P1500 og et par P1000, og tag derefter til FIP i april for at få erfaring på det internationale kredsløb."

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !