På denne dag i kvartfinalen i Las Rozas Open den World Padel Tour, Juan Lebron og Ale Galan imponerede, da Chingotto / Tello vandt spøgelseschok.

Nieto / Rico til deres første semifinale i 2020

Overraskende i går, Alex Ruiz og Pablo Lijo gik ikke igen i dag, og de kom på tværs Coki Nieto og Javi Rico, fast besluttet på at give alt for at prøve at få en plads i Master Finalen!

En sejr 6 / 4 6 / 2 hvilket gør det muligt for de unge spaniere at fortsætte med at drømme, faktisk hvis de vinder i semifinalen, vil en af ​​dem tage Agustin Silingo's plads i klassificeringen af ​​løbet (der vil være en tegne for at se, hvilken af ​​de to der går til Menorca med Mati Diaz), men de bliver nødt til at vinde turneringen for begge at deltage i Masters-turneringen!

Videokredit: World Padel Tour

Navarro / Lima solid i vigtige øjeblikke

I deres søgen efter en mesterfinale vil de to unge spaniere møde dem herrer Navarro og Lima i semifinalen. Det spansk-brasilianske par viste ikke altid deres bedste ansigt mod de stærke Javi Ruiz og Uri Botello, men Paquito og Pablo var i stand til at hæve deres niveau i uafgjort for at vinde finalen i to sæt: 7 / 6 7 / 6. Nummer 2-seedet vil gerne vinde en anden turnering denne sæson!

Spøgelseskampen for Chingotto / Tello

Dette er den bedste kamp, ​​vi har set i disse kvartfinaler. Et møde mellem to par, der var fraværende i Alicante Open på grund af positive tests for Covid-19 af Fernando Belasteguin og Juan Tello.

efter vandt det første sæt til det mentale, Agustin Tapia og Fernando Belasteguin kom tilbage fra en 0/4 i det andet for at tilbyde sig et matchpoint, ved punto de oro ved 6/5. Disse er i sidste ende Tello og Chingotto, der vandt tie-break, før vi igen førte 4/0 i tredje inning.

Vi troede på et tidspunkt, at Tapia og Bela kunne gøre det igen i det andet sæt, men mere konstant, Juan Tello og Federico Chingotto vinder kampen 4/6 7/6 6/3 og vil nu tackle Lebron / Galan bjerget!

Galan / Lebron for stærk

Hvis Martin Di Nenno og Maxi Sanchez gav alt, skubbet seks kampe ved punto de oro og vandt to, Juan Lebron og Ale Galan var igen imponerendeforeslår en permanent trussel og afslutter point ved den mindste mulighed.

En endelig sejr 6 / 3 6 / 2 i form af en besked til konkurrencen: numrene 1 er fokuserede og klar til en 7. titel denne sæson!

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !