En FinlandPå peut spille på padel, men vi kan også drikke padel. En øl skabt specielt til dem, der lever helt for denne sport.

Historien begynder i 2014 når to venner beslutter at starte produktion af håndværksøl i et forsøg på at støtte jagt og fiskeri i Finland. Målet var at skabe øl, der tjener som ledsagefunktion til vildt og frisk fisk.

Og ideen fungerer. Produktionen stiger, og især restauranterne er krævende. Vi tøver ikke med at udvide ølkvaliteterne for at imødekomme et behov, der er så vigtigt, at det overstiger 100 liter om året i 000.

Efter at have åbnet sin egen ølsmagningsrestaurant, Mallaskuun Panimo I dag tilbyder 18 forskellige øl til alle begivenheder, fester, årstider eller sportsgrene, som det er vores yndlingssport padel, der har ret til sin IPA (DEL), vil du have lagt mærke til ordspillet!

info klik her

Julien bondia

Julien Bondia er lærer i padel på Tenerife (Spanien). Klummeskribent og rådgiver, han hjælper dig med at spille bedre gennem hans tutorials og taktiske/tekniske artikler padel.