Gæster sidste juni kl Cupra All Star Padel Vildt I Toulouse, Tony Parker og Alizé Lim var i stand til at slå bolden på skråningerne af Sportspaladset André Brouat. Den tidligere tenniskvinde og tidligere professionelle basketballspiller, for nylig valgt til NBA Hall of Famer, talte ved mikrofonen af Padel Magazine på deres møde med den lille gule bold.

Padel Magazine : Hvordan opdagede du padel ?

Tony Parker: ”Jeg opdagede padel for to år siden i Afrika, hvor jeg legede med venner, og jeg nød det straks.

Alize Lim : ”De bygger marker af padel i tennisklubber, så jeg tror, ​​jeg opdagede padel sådan. Jeg husker det ikke specifikt.”

Tony Parker - Alizé Lim 2

Padel Magazine : Hvad kan du lide ved padel ?

Passatvinde : "Jeg elsker det sjove aspekt, det forstærker følelserne, når der er lange udvekslinger, når spillet går lidt over alt, og alle bliver begejstrede.”

Tony : "Alle kan spille. Du har mulighed for at lege med dine børn, eller endda med hvem som helst. Og for en gangs skyld er det tydeligt, at det er hyggeligt.”

Padel Magazine : Hvad er formålet med turneringen?

Tony : "At have det sjovt. Også selvom vi spiller mod spillere, der spiller padel hele tiden, hvorimod vi kun spiller, vil jeg sige, en gang om måneden."

Passatvinde : "(griner) En gang om måneden? Aldrig!"

Tony : "Ja, jeg tror ikke engang, vi spiller en gang om måneden. Der finder du dig selv i at spille mod spillere, der spiller tre eller fire gange om ugen. Så det er rigtigt, at det ikke er nemt.”

Tony Parker - Alizé Lim 3

Padel Magazine : Kunne vi en dag se en Spurs-franchise på padel ?

Tony : "Hvorfor ikke, når alt kommer til alt, er alt muligt. I USA elsker de det og brænder for sport. Jeg kan se padel eksplodere i USA, selvom det i øjeblikket pickleball er en slags trend derovre."

Passatvinde : "De vokser der, de bygger flere og flere klubber i Florida."

Tony : "Mig, jeg tror padel har en god chance for at vokse i USA. Jeg ved ikke præcis, hvordan det vil udvikle sig der. Vi får se, om det bliver større på klubniveau, det er et spørgsmål til de styrende organer.

Alize: "De lavede franchises i USA til pickleball, de kan gøre det samme for padel".

Tony Parker - Alizé Lim 3

Padel Magazine : Er en spiller af padel nogensinde imponeret dig?

Passatvinde : "Så jeg har aldrig set en professionel kamp, ​​det bliver første gang. Jeg har kun set højdepunkter på internettet indtil videre (griner).

Tony: "Sidste år Lebron imponerede mig. Han var den bedste spiller i verden. Det var virkelig imponerende. Han var hurtig, og det var næsten umuligt at score et point mod ham."

Tony Parker - Alizé Lim 8

Padel Magazine : Håber at se dig snart til en anden turnering

Tony : “Det tror jeg ikke (griner). Måske for sjov, men ikke i en rigtig turnering.

Du kan se hele interviewet lige her.

Vincent Gallie

Han var fan af oval fodbold, rundbold, men også ketchersport, og han blev stukket af padel under sin ungdom i Galicien. Lige så komfortabel foran kameraet som bag en mikrofon, vil Vince være i stand til at bringe sin vision og ekspertise som fan af den lille gule bold.