Thomas Leygue, der vandt første runde af Mendoza-hovedlodtrækningen Premier Padel P1 i Argentina så sammen med sin partner Ferran Insa tilbage på sin komplicerede start på sæsonen indtil denne suveræne sejr mod 2 spillere fra top 60 (FIP-placering), Diego Gil og Ignacio Sager.

“En svær start på sæsonen”

"Siden sæsonstart har jeg haft det virkelig svært. Tingene var komplicerede med Guilem Figuerola. Jeg kæmpede for at finde stabilitet med mine partnere. Jeg vidste, at der ville komme forandring på et tidspunkt. Jeg var i meget god fysisk form i pre-season, måske endda lidt for meget. Heldigvis kunne jeg regne med arbejdet opstrøms, hvilket hjalp mig. Jeg har et team, min familie, mine forældre, som altid er der for mig. Du skulle bare være tålmodig."

"Jeg havde brug for Insas selvtillid for at starte igen"

Med Ferran Insa havde vi allerede deltaget i Valladolid-turneringen. Vi havde spillet godt. Insa var også i fuld tillid efter at have vundet to FIP Rise i træk. Jeg havde brug for en partner, der stolede på ham. Jeg tvivlede ofte under kampe, men jeg vidste, at jeg kunne spille på dette niveau.

Sager er min gamle partner og min bedste ven. Vi var så tætte i livet, at det var mindre oplagt at være på jorden. Vi formåede ikke at spille godt sammen. Med Nacho Sager havde jeg slået Moya / Alonso, verdens top 30. Jeg havde allerede indset nogle forestillinger af denne type.

Mendoza premier padel P1 leygue insa gil salvie

“3ᵉ gange når jeg 2ᵉ omgang på Premier Padel"

Det er tredje gang, jeg deltager i turneringer Premier Padel, som ved Roland Garros, i Mexico og i Mendoza, og hvor jeg når anden runde af hovedlodtrækningen. Det er i disse turneringer, jeg opnår mine bedste resultater.

"Siger efter konsekvens mod Yanguas / Bela"

Hvad angår Yanguas/Bela i næste runde, så har de alt at tabe. De er lige rejst, vores mål er at holde tjenesten for at få dem til at tvivle. Vi er på beatet. Målet er at spille et godt spil og ikke blive knust. Vi tilstræber konsistens. Dette er den sidste turnering inden pausen i slutningen af ​​denne første halvdel af 2023.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.