Hos WPT Human Padel Åbent 2023, svarede Thomas Leygue på Padel Magazine. Hans minder, hans flops, hans toppe, bag kulisserne...

Mere motiveret end nogensinde

“Jeg føler mig fit, jeg tog et par dage fri før turneringen, og jeg har det godt. Landet er også fantastisk, beliggende i et smukt kompleks. Jeg tror, ​​det er umuligt for vores spil at gå dårligt.

Dette kursus har meget få mangler efter min mening. Den byder på god afvisning, god lysstyrke, så den er perfekt!”

Tre mindeværdige minder

”Jeg kunne ikke vælge kun ét minde, for der er to eller tre, der ligger mig særligt på hjerte. Det er titlen som fransk mester, som jeg vandt med Bastien, bronzemedaljen ved verdensmesterskaberne og Roland-Garros.

Hvad angår det værste minde, vil jeg sige mit seneste tab mod Benjamin i Sverige, hvor jeg havde 4 matchpoint. Det var en stor skuffelse og nok mit værste nederlag.”

(bemærk. interview gennemført før de europæiske lege)

En ubetinget fan af Roland-Garros

“Min yndlingsturnering er Roland-Garros. Hvad angår den største præmie, jeg vandt, var det i Mexico, hvor jeg vandt €3.”

Den perfekte ketsjer

"Min ideelle ketsjer er den, jeg bruger i øjeblikket. Det skal være i form af en dråbe vand. Jeg kan ikke lide diamantformede ketsjere, og jeg hader runde ketsjere. Så for mig er det glade medium ideelt. Du skal også have, at ketsjeren er meget hård i hovedet og meget let."

En enkelt ødelagt ketsjer

"Jeg har kun brækket én ketsjer i min spillerkarriere. padel, og det var under en træningssession. Jeg har aldrig brækket en i en kamp."

Le padel, en sport fuld af overraskelser

"Hvad jeg godt kan lide padel, det er dets spektakulære aspekt, mangfoldigheden af ​​skud og det faktum, at det er en unik sport.

Det, jeg mindst kan lide, er de ændringer i forhold, vi møder i turneringer, og som nogle gange er for forskellige.

En uforanderlig rutine

“Før hver kamp følger jeg en veletableret rutine: Jeg starter med at lytte til det samme album (det af Djadja og Dinaz). Derefter starter jeg min opvarmning med mobilitets- og muskelopvågningsøvelser. Jeg påfører systematisk min creme, og så fortsætter jeg min opvarmning til musik, inden jeg går ind i kampen. Denne rutine tager mig mellem 30 og 40 minutter.”

Mit ur, min dyrebare talisman

“Jeg har altid mit ur med under alle kampe. Det er sådan set mit yndlingsobjekt."

En uforglemmelig oplevelse

"Min vigtigste oplevelse i padel, Jeg vil sige, at det er at have spillet på centeret mod Lebrón / Galán i Mexico."

Eleonore Coulibaly

Sikke en fornøjelse at være journalist midt i padel, en attraktiv voksende sport. Jeg håber du nyder det tilbudte indhold. Vi ses måske snart på pisterne!