Meget glad for at have vundet Fransk interklubmesterskab med All In Padel, vendte Teo Zapata tilbage til Mario Corderos mikrofon om konkurrencen og forskellige aktuelle emner.

En gruppe venner

”Jeg er meget glad for holdet, for denne gruppe venner, som vi har dannet. Jeg synes, dette år var sværere end sidste år, vi kan se, at holdene er blevet styrket.

Til sidst vandt de næsten uden min hjælp, da jeg kun kunne nå frem til semifinalerne. Det er rigtigt, at vi i går fik det afgørende point hjem, Johan og jeg, men i dag vandt de, før jeg skulle spille. Til sidst vil jeg ud over sejren huske disse store øjeblikke udenfor, denne fremragende atmosfære. Det er anderledes sammenlignet med professionelle turneringer, jeg er meget glad for at komme og spille her med dem."

Begræns tilstedeværelsen af ​​udenlandske spillere i Interclubs?

“I år er flere hold blevet forstærket med professionelle spanske spillere, jeg tror på, at det gør, at niveauet kan stige. Hvert år er turneringen hårdere, og jeg tror på, at det er meget positivt for padel Fransk. Jeg tror, ​​vi har brug for en grænse, som i Italien, så vi har et flertal af franske spillere på holdet, men jeg synes heller ikke, vi skal gå til den anden yderlighed og forbyde udlændinge at deltage. Jeg tror, ​​det er godt for turneringens niveau at tillade folk udefra at deltage."

"I øjeblikket ved jeg ikke, hvem jeg skal spille med næste år, jeg havde tilbud fra andre hold for 2023, men jeg forpligtede mig til All In, og jeg holder mine løfter. For 2024 ved jeg ikke endnu, det afhænger også af de datoer og professionelle turneringer, der kan være på samme tid, men jeg håber stadig at være der næste år.

Glad for at træne

“Jeg er meget tilfreds med min afslutning på året, jeg havde mine bedste resultater i den sidste måned, så jeg er meget glad. Jeg kan ikke rigtig lide det, når spillere siger "i morgen, en ny dag på arbejdet", jeg synes, vi er privilegerede at kunne udføre et job, som vi elsker. Jeg er glad, når jeg kan være sammen med mine venner og slappe lidt af, men at træne hver dag, blive fysisk, være sammen med mit hold, rejse til turneringer, det er det, jeg kan lide at lave. Pausen bliver god, men jeg vil fortsætte med at træne hver dag, for jeg er gladere, når jeg træner, end når jeg ikke laver noget.”

Indtast de 16 bedste par

”Næste år vil målet være at forsøge at være blandt de 16 bedste par i verden. I den Premier Padel Major og P1, der er 16 frø, så mål nummer 1 er at være en del af det. Jeg ved, at det er ambitiøst, men jeg tror på det, og jeg vil gøre alt for at opnå det."

"I øjeblikket spiller jeg med Fran Guerrero. Vi sluttede sæsonen rigtig godt af, og jeg tror, ​​vi vil spille sammen, men man ved aldrig, i toppen af ​​ranglisten vil der ske store ændringer, og der kan være en god mulighed. Men ellers, ja, jeg er meget begejstret for dette projekt, og jeg håber, at vi fortsætter.”

"Du vil fortsætte med at se mig her i Frankrig. Når jeg kommer, vil jeg lege med min ven Cyril. Vi skal først se kalenderen, og hvordan vi kan organisere det hele, men du vil se mig, det er helt sikkert.”

For at se interviewet i sin helhed, er det lige nedenfor:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !