Teodoro Zapata er det 42e verdensspiller på FIP-ranglisten og en af ​​de bedst kendte spanske spillere i Frankrig, for alle ventilatorer de padel. Spanieren er til stede på de professionelle kredsløb, den sene World Padel Tour og nu Premier Padel.

Teo Zapata er også den emblematiske partner for Cyril Hanouna. Han delte også banen med en bestemt Ben Tison, inden udgangen af ​​deres forening i 2022.

Det er det også den eneste spiller at have vundet de tre udgaver af Interclubs i Frankrig: to gange med All In 69 og i år med Casa Padel.

Vi var i stand til at chatte med Teo for at fortælle ham om alle de seneste nyheder om ham!

3 franske holdmesterskabstitler, en første

Jeg er meget glad for at have været i stand til at vinde dette franske mesterskab tre gange. Frem for alt er jeg glad for holdet. Med All In Lyon, som jeg var sammen med i to år, havde vi en fantastisk gruppe med venner, jeg kendte fra før. Disse to år gik rigtig godt, og jeg fik meget ud af det.

Og i år med Casa Padel, med spillere, som jeg også kendte, som Miguel Semmler eller Mario Huete. De andre, jeg kendte dem ikke rigtig, men de behandlede mig som familie. Det er en gruppe, der er nået langt for at nå hertil, og det er gået rigtig godt!

2024, stadig hos Casa Padel ?

Jeg vil involvere mig i Casa Padel 100% næste år, og vi går efter titlen igen!

Det eneste problem, der kunne være, der ville forhindre mig i at spille, er, hvis der var en turnering på det professionelle kredsløb på samme tid. Men hvis der ikke er konkurrence samtidig med Interklubberne, vil jeg spille med Casa Padel 100%.

CYRIL HANOUNA INTERCLUBS CHAMPIONS of France CASA PADEL

Resultaterne af 2023-sæsonen

Jeg afsluttede sidste år med at nå mine mål. Det var en meget regulær sæson. Sæsonstarten var ikke fantastisk, men der var en comeback ved Reus Open, en turnering med et flot resultat (Red. bemærkning: en kvartfinale)!

Afslutningen på sæsonen med Fran Guerrero var utrolig. Takket være ham var jeg virkelig i stand til at nå mine mål, og jeg starter denne sæson med en meget god placering i klassementet. Jeg vil sørge for at gøre det endnu bedre i denne sæson.

Hans adskillelse fra Fran Guerrero

I år spiller jeg sammen med Enrique Goenaga. Med Fran er vores forståelse perfekt, han er en god ven på banen, og det var en fornøjelse at spille med ham. Vi kommer rigtig godt ud af det!

Men beslutningen blev taget, da han ville prøve noget nyt og meldte sig ind hos Arnau Ayats. Min egen vej førte mig til Enrique Goenaga, som er 43. i verden. Jeg er meget glad for det. Han er en ung spiller med en utrolig fremtid, der motiverer mig endnu mere for det kommende år!

ZAPATA GUERRERO MEXICO ÅBEN

Dets ambitioner og program for 2024

Allerede nu repræsenterede denne uge en stor forandring for mange spillere, med starten på dette nye kredsløb: Ultimate Padel Tårn (UPT). Jeg er i øjeblikket i Galicien, og jeg går i ottendedelsfinalen i dag.

2024 bliver et år med mange færre turneringer. Der vil være Premier Padel og sikkert nogle FIP'er. I år håber jeg, at vi vil være i stand til at afholde utrolige turneringer!

Bagefter forbliver det primære mål Premier Padel som er nummer 1 kredsløbet i dag. Jeg kommer også til at spille UPT, fordi det i sandhed er et kredsløb, der er virkelig godt organiseret, og forholdene er fantastiske.

Det andet mål vil være at forsøge at deltage i de seksten bedste par i verden: det er et meget ambitiøst projekt, men i betragtning af holdet er det et opnåeligt mål. Vi vil sørge for at nå vores mål hver dag!

Hans nye tilknytning til Oxdog

Slazenger er et mærke, der havde andre prioriteter for sin vækst. Hun ville ikke fortsætte med mig. Så jeg diskuterede med Oxdog og de gav mig modtaget med stor entusiasme. Udstyret er virkelig fantastisk, og tingene gik meget hurtigt mellem mærket og mig.

Jeg vil også være sponsoreret af Padel Min elskede, der skal tage sig af tøjet.

For at opsummere, i år vil jeg spille med en ketcher Oxdog og jeg vil blive klædt af Padel Min elskede.

Hans ende af vejen med Benjamin Tison

For mig er Ben Tison som en bror. Han er ikke bare en holdkammerat, han er en af ​​mine bedste venner. Jeg er altid glad for at kunne komme til Frankrig og for at kunne se ham, hver gang jeg kommer.

Benjamin er ganske enkelt den person, der fik mig til at blive en professionel spiller. Det gav mig mulighed for at spille mod de bedste spillere i verden. Det hele er takket være ham.

Ben og jeg var sammen i to år, hvilket virker som lang tid for et par. Men det er rigtigt, at i padel I øjeblikket er der mange turneringer, mange ting at lave... Vi ændrede planer, begge to, men jeg var altid glad for at spille med ham, for at komme på banen sammen med ham, fordi han har en meget konkurrencementalitet . Vi fik meget gavn af, og vi kæmpede meget på banen.

Vi skulle skilles, men sådan er livet. Ben er en fantastisk person, og vi er gode venner, ligesom vi var før!

mærke zapata

Hans tilknytning til Cyril Hanouna

Til at begynde med, det faktum, at Cyril kommer tættere på top 50, og at han kan komme tættere på sit mål, det er jeg meget glad for. Jeg tror, ​​at i vores forening giver jeg ham lov til at hæve sit niveau. Men Cyril har forbedret sig i de seneste måneder for at nå sit mål. Uden det havde det været umuligt, så jeg er meget glad for ham.

Mit personlige forhold til ham er fantastisk. Vi havde det meget godt følelse fra starten. Vi kom meget hurtigt ud af det. Selv uden for banen er han blevet en ven: vi chatter meget ofte på WhatsApp.

For mig er han ikke bare en holdkammerat, som folk måske tror. De tror, ​​vi spiller turneringen, og når det er færdigt, taler vi ikke sammen mere. Han er faktisk en ven af ​​mig, fordi vi bruger meget tid sammen. Jeg tror, ​​vi har det fantastisk sammen og nyder det.

For mig er den personlige del med en holdkammerat meget vigtig. Med Cyril er det fantastisk.

Overvinde sprogbarrieren med Cyril

Vi forbedrede begge vores engelsk, hvilket gjorde det muligt for os at kommunikere bedre med hinanden. Bagefter taler han fransk, jeg taler spansk, og hvis vi har problemer med at forstå, beder vi nogen omkring os om at afklare.

På banen er det nemmere, fordi der ikke er mange ting at sige til hinanden. Vi er simpelthen nødt til at kommunikere om bevægelser knyttet til padel. Uden for banen har vi vores træner, som hjælper os. Så i sidste ende er det ikke særlig kompliceret at tale med hinanden.

En nødvendighed for spillere at tale engelsk

Måske er jeg ikke den bedste person til at tale om det her, fordi jeg selv har meget svært ved dette sprog, men jeg synes, det bliver grundlæggende for spillere at tale engelsk for at kunne kommunikere med alle.

I dag er engelsk det universelle sprog, og jeg tror, ​​det er essentielt, for spillere af padel men også for alle, at vide, hvordan man taler engelsk!

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.