Det var dog kun seedede 8, Laura Clergue og Emilie Loit pålagt i weekenden kvindernes P1000 af Padel Arena Rouen. Opskriften på dette par er ret enkel: fornøjelse og nul tryk. I et interview, eks-tenniskvinde og tidligere tennisspiller World Padel Tour udelukker ikke muligheden for at spille sammen igen. De forklarer os.

Intet objektivt, kun fornøjelse for Émilie Loit!

Emilie Loit : “Det er, vil jeg sige, 4 år siden, jeg startede padel med min mand på Country Club i Saint-Cloud. Der var lektioner i padel og vi startede sådan. Vi spillede så med venner, og jeg synes, at det er en sjov sport, som selvfølgelig er anderledes end tennis, fordi der er vinduer. Men jeg kan godt lide konkurrence, vi laver P250-turneringer regelmæssigt. Frem for alt har vi det meget sjovt, fordi jeg elsker spillet, og jeg er meget legesyg, jeg kan godt lide konkurrencen, men ærligt talt er der ingen målsætning.

Det, jeg godt kan lide, er for eksempel at spille med Laura, som var professionel padel. Som en, der brænder for denne sport, er det bare fantastisk at kunne spille med hende. Mit mål er virkelig at have så meget sjov som muligt med spillerne.”

Laura Clergue og Emilie Loit

Mindre pres for Laura

Laura Gejstlighed : “Jeg nyder det nu, hvor mit liv ikke længere drejer sig om det, lad os sige. Jeg plejede at tage det, men det tog mig så lang tid, mit liv afhang for meget af mine sejre og mine nederlag. Der er jeg glad for, at vi vandt. Men hvis vi skulle tabe, ville mit liv ikke ændre sig. Jeg nyder det mere, fordi jeg lægger mindre pres på mig selv. Jeg har ikke rigtig et mål, og så forestiller jeg mig, at vi vil gentage oplevelsen, fordi vi nyder det."

Team Padel Maj

holdet Padel Magazine forsøger at tilbyde dig det bedste af siden 2013 padel, men også undersøgelser, analyser for at forsøge at forstå verden af padel. Fra spillet til vores sports politik Padel Magazine står til din tjeneste.