Hvem ved det ikke Gemma triay ? Vi taler om en tidligere verdens nummer 1, flere Verdensmester med Spanien... kort sagt en track record så lang som en arm, som vi ikke kunne opregne.

Gemma Triay er også en spiller, der talte meget om sin sidste sæson, efter at have besluttet det afslutte sin tilknytning til Alejandra salazar. En adskillelse, der vakte en masse snak blandt fans...

Ny sæson og ny adskillelse for Gemma, som denne gang stopper sit samarbejde med Marta ortega. I dag går den menorcanske kvinde i gang med et nyt projekt med de unge og talentfulde Claudia Fernandez.

Så kom ind polemik, adskillelser et nyt projekt, kigger Gemma tilbage på de seneste måneders nyheder og afslører hans ambitioner for fremtiden.

Kugleslibning i Riyadh

[I en nylig artikel, vi fortalte dig, ligesom mange medier, historien om Gemma Triay, der rørte bolden med hovedet på et mislykket smash i Riyadh. Hun sendte os en besked bagefter for at fortælle os, at hun ikke rørte bolden med hovedet... men med sin pala. Derfor ville vi gerne vide slutningen af ​​historien...]

»Det er ret sjovt i sidste ende. På banen var der meget vind, meget sol. Jeg endte med et meget højt lob. Jeg troede, jeg godt kunne ramme bolden, men Hun blev ved med at bevæge sig fremad og tvang mig tilbage igen og igen. Jeg ville endelig lade hende passere, og jeg endte med at røre ved hende... med ketcheren.

Bagefter forstår jeg, at hvis man ikke ser det tydeligt, kan man sagtens tro, at jeg har rørt ved det med hovedet, men det var så sandelig med ketcheren!”

Hans eventyr med Marta Ortega

“Jeg tror, ​​vi havde nogle gode uger med Marta. Men vi ville selvfølgelig have ønsket lidt mere. Jeg vil ikke lyve, når vi fandt sammen, vi ville kæmpe for mere, komme til flere finaler og vinde flere titler. Det var i hvert fald mit mål.

Til sidst lavede vi et par finaler, vi vandt to titler. Men vi følte, at det i de sidste turneringer påvirkede os lidt... især siden Mexico-turneringen i oktober. Vi havde tre middelmådige turneringer...

efter, Det var ikke genialt, men det var heller ikke katastrofalt. ! Vi spillede begge på et godt niveau. Målet vi havde for det år, vi ville gerne have fået det til at holde lidt længere. Men i sidste ende var beslutningen at bryde projektet og for mit vedkommende starte dette nye projekt med Claudia Fernandez.

Triay Ortega Roma finale

Mangel på regelmæssighed

"Hvad vi manglede, med Marta, det er lidt regelmæssighed. Vi kunne ikke spille roligt. Jeg spillede ikke på et godt niveau. Vi tror på, at når to gode spillere mødes, vil de altid spille godt. Men vi ser, at selvom to meget gode spillere kan komme sammen og ikke have de forventede resultater.

Vi havde stadig 10 positive måneder. Jeg lærte meget at spille sammen med ham."

Hendes beslutning

Jeg tog beslutningen om at stoppe med Marta. Sidste år, i december, fortalte jeg hende, at jeg ikke var sikker på, om jeg ville fortsætte denne sæson med hende. Jeg ville gerne give lidt tid, spille masterfinalen i Barcelona for at kunne træffe beslutningen. Jeg ville gerne have, at alt var klart.

Til sidst besluttede jeg at fortsætte med Marta. Vi havde en rigtig god pre-season sammen, morgen og aften. Vi ville prøve, og vi troede, at vores niveau virkelig kunne forbedres.

Imidlertid under Hexagon Cup, jeg følte, at vi ikke havde formået at udgive den bedste version af vores par.

Et nyt eventyr med Claudia Fernandez

"Det var mig, der kontaktede Claudia. I starten af ​​året havde alle allerede deres partner, så jeg besluttede at skrive til hende for at spørge, om hun ville lege med mig.”Det var mig, der kontaktede Claudia. I starten af ​​året havde alle allerede deres partner, så jeg besluttede at skrive til hende for at spørge, om hun ville lege med mig.

Jeg havde observeret denne spiller i nogen tid, jeg havde allerede spillet mod hende to eller tre gange. Jeg havde indtryk af, at hun var en spiller med meget erfaring på trods af sin meget unge alder...

Hun har ro på banen og Jeg kan virkelig godt lide den måde, han håndterer vigtige øjeblikke på. Uanset om det er, når det går godt, eller når det går dårligt. Hun er meget følelsesmæssigt stabil og hun spiller på en meget rolig måde. Hun vælger, hvordan hun skal spille bolden meget godt.

Derudover er hun en spiller, der næsten ikke laver fejl. Det er alle hans grunde til, at jeg fik lyst til at spille sammen med ham. Hun er ikke en spiller, der vil lave mange vinderskud, men hun er meget solid. Det var det, jeg også ledte efter hos min partner."

Deres debut i Qatar

"Jeg vil ikke skjule det, vi var nervøse før du starter denne turnering, især fordi det er en major. Vi startede med en kamp, ​​derudover, som var svær, mod Alix og Jessica: to spillere, der kender hinanden meget godt, som kæmper meget.

Derudover spillede vi vores første kamp på midterbanen. Jeg må sige, at jeg var meget overrasket over Claudias evne til at styre sine nerver. I slutningen af ​​kampen indrømmede hun over for mig, at hun havde været lidt nervøs i starten af ​​kampen, men hun gav slet ikke indtrykket!

I denne kamp spillede hun godt, meget roligt. Hun lavede meget få fejl, så jeg er meget tilfreds med den måde, vi starter på, og jeg håber, at vi fortsætter sådan."

Var det i sidste ende et godt valg at forlade Alejandra Salazar?

"Vi er altid i tvivl. Jeg var meget i tvivl, da det skete, fordi det også er min personlighed. Grundlæggende skete vores adskillelse, fordi hun skulle opereres. Hun fortalte mig, at hvis jeg havde det godt med en anden spiller, havde jeg ingen forpligtelse til at fortsætte.

Uanset det nød jeg virkelig at tage beslutningen om at fortsætte med Marta. Med Marta havde jeg det godt og jeg projekterede mig selv lidt mere ind i fremtiden. Grundlæggende var ønsket at fortsætte 2024 med hende.

Efter to et halvt år sammen med Ale var det måske på tide. Det er ikke let at styre et projekt som dette. Vi gjorde det meget godt, men der var ting, også uden for banen, der påvirkede os. Vi befandt os i denne slags øjeblikke, lidt vanskelige, som fik mig til at tvivle.

Men der er altid denne tvivl: "Hvis jeg var fortsat med Alejandra, hvad ville der så være sket?“. Bagefter er det let at tale om det nu, men i øjeblikket, Jeg følte, at jeg var nødt til at gøre det på denne måde."

Salazar Triay
Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.