Ny sæson og ny partner til Federico chingotto, som starter i år 2024 sammen med spanieren Momo González. Til deres anden turnering sammen håber Fede og Momo at klare sig bedre end i Riyadh, hvor de var blevet taget ud af Yanguas/Garrido-parret.

I Doha klarede de to spillere sig mindst lige så godt, da de også nåede ottendedelsfinalen, efter deres kvalifikation mod det argentinske par Libaak/Augsburger.

I slutningen af ​​kampen talte Federico Chingotto ved mikrofonen af Padel Magazine hvad angår hans nye tilknytning til Momo Gonzalez og hans fremtid med andalusieren !

Hans skifte af holdkammerat, slutningen af ​​2023

Jeg tror, ​​at det ikke hjælper meget, at skifte holdkammerater så ofte, fordi man i sidste ende ikke har tid til at tilpasse sig, hvem man spiller med. Med Paco [Navarro] besluttede vi det begge. Jeg tror, ​​vi begge havde brug for en forandring.

Navarro Chingotto semifinale kvalifikation WPT Master Final 2023

Jeg havde brug for en spiller med lidt mere eksplosivitet, og han, en højrefløjsspiller, der afslutter point mere. Derfor valgte han Sanyo.

I dag er jeg meget glad for at have startet dette nye projekt med Momo. Som jeg sagde, folk ved ikke, hvad vi er i stand til. Så jeg vil nyde den rejse, vi skal på sammen.

Hans forberedelse før sæsonen

Med Momo havde vi en meget god pre-season. Efter min mening, Momo Gonzalez er en meget komplet spiller, endnu mere end folk kan forestille sig. Han har endnu ikke vist det fulde omfang af sit potentiale.

Jeg tror, ​​vi kan vinde mange kampe og blive et meget godt hold. Så jeg er rigtig glad for, hvad vi var i stand til at gøre i Madrid i løbet af præ-sæsonen.

Vores første turnering endte ikke, som vi havde håbet. På trods af dette er jeg glad for alt, hvad vi har kunnet arbejde sammen. Lidt efter lidt vil vi være i stand til at se frugterne af alt det arbejde, vi har udført.

En positiv start på sæsonen? negativ?

Jeg synes, det er rigtig positivt. Det er svært, når man starter med en ny person. Vi stødte også på en yndefuld og yanguas i storform.

Vi havde ikke det niveau, vi håbede på i Riyadh. Det betyder også, at vi har reelle plads til forbedringer, hvilket er meget vigtigt.

I dag vil vi lære af vores fejl og komme med et klart sind og med lysten til at give alt !

"Momo er en robot!"

Paquito og Momo er to meget organiserede spillere, der gerne vil følge en bestemt taktik. Den eneste virkelige forskel, jeg ser mellem de to, er det Paco vil have en tendens til at tage initiativet lidt mere i spillet, gennem sin erfaring.

Momo er en robot. Hvis du fortæller ham at spille der, vil han spille der, og så videre. Jeg tror, ​​det er den virkelige forskel, jeg ser mellem de to.

Projektet med Momo, på lang sigt?

Ja. Jeg finder det vigtigt, når du starter et nyt projekt, at fortælle dig selv det ting kommer ikke til at ske med det samme. Du kommer ikke nødvendigvis til at vinde den første turnering: Generelt er der en hel proces med tilpasning, og jeg tror, ​​at jo længere tid der går, jo bedre vil parret fungere...

personligt Jeg foretrækker meget, når de projekter, jeg påtager mig, er over en længere periode. Noget i retning af to år, for at se om vi kan opnå det bedst mulige udbytte. I løbet af et enkelt år kan der være op- og nedture, så jeg synes, man skal give sig tid.

Smiler Chingotto Gonzalez 2024

Tello/Chingotto 2.0 i fremtiden?

jeg tror at Chingotto/Tello-duoen vil på et tidspunkt vende tilbage. Jeg tror, ​​at denne gang, hvor vi er fra hinanden, vil gøre os godt. Vi forbedrer os hver for os. Da vi var sammen, var vi ikke klar over det.

Jeg tror, ​​at adskillelsen gjorde det muligt for os værdsætter hinanden mere. Det, vi havde ved siden af ​​banen, var allerede ved at blive væk, og næsten alt generede os og så videre.

Bagefter en Chingotto/Tello 2.0... helt sikkert.

Chingotto Tello adskillelse kærlighed

Et år senere, er Fede Chingotto blevet mere ond?

jeg tror at Jeg nåede at være lidt frækkere men i ordets gode betydning. Jeg blev mere konkurrencedygtig. Jeg vil altid have mere. Så ja, jeg er sikker på, at jeg har taget et skridt fremad med hensyn til dette emne.

Jeg tror, ​​at dette år har Paquito hjulpet mig meget. Især i disse aspekter, at ville vinde og altid ønske mere. Så ja, jeg har denne"ondskab” når man spiller.

Hans første masterfinale i karrieren

Jeg var virkelig meget glad. Vi arbejdede meget hårdt. Da jeg startede min karriere, kæmpede jeg selvfølgelig for at få en første titel. Konkurrer mod de bedste i verden, på trods af min størrelse, det er svært. Dette virkede ikke til min fordel.

Men jeg har altid prøvet at nå dertil. Jeg har altid haft min familie, mine venner til støtte... De har altid troet på mig. Den eneste, der ikke troede på mig... var mig selv ! Mesteren var nøgleelementet til at flytte tingene fremad, for at give mig selvtillid og tro på processen.

Det gav mig lyst til at give alt i år og at gøre endnu mere som spiller.

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.