Alors at kontroverser var der mange af omkring disse interklub N1 2024, hvad angår tilstedeværelsen af ​​spaniere i holdene, kan virkeligheden være en ganske anden.

I dag er Peggy Maignien (30e) Og Claire Lefebre (100e) havde chancen for at spille mod verdens nummer 12, Aranzazu Osoro, som var forbundet med Geraldine Sorel (25e). Slutresultatet er klart: Palavas vinder denne første kamp, 6/2 6/0.

I slutningen af ​​mødet, følelsen er til stede for Peggy Maignien, der netop har spillet mod en af ​​de bedste spillere i verden.

Drømmen om at spille Aranzazu Osoro

Med Fiona Ligi, kaptajnen for Mas, er det et stykke tid sidenvi drømmer om at møde dette Palavas-hold fordi det er en ære at spille mod så stor en spiller. At spille mod hende er bare en monumental mulighed for os, i hvert fald for mig, en spiller af padel amatør. Aldrig igen i mit liv ville jeg have mulighed for at spille mod hende igen. Her til morgen var vi super glade for at vide, at vi skulle spille mod Aranzazu Osoro.

Vi lavede kompositionerne, og jeg stod tilfældigvis ansigt til ansigt med hende. Med min partner (Claire Lefebre) var vi i en fantastisk ånd og sagde til os selv: "vi skal nyde øjeblikket“. Vi ville gøre vores bedste, selvom vi vidste, at det ville blive kompliceret. Men, vi greb kampen meget positivt an.

Aranzazu Osoro

Et uforglemmeligt spil

Personligt er jeg stor fan af Zazu. Jeg følger hende på sociale medier, jeg så hende under hendes finale ved Master Finalen i Barcelona. Det kan man sige, at jeg er en virkelig aficionado af Aranzazu Osoro.

Jeg fortalte ham før kampen og efter kampen, at jeg var fan. Det er rigtigt, at i sidste ende, følelserne overvældede mig fuldstændig fordi jeg var så glad for at have lavet denne kamp.

Jeg fik lejlighed til at snakke lidt med ham. Hun er meget venlig, meget imødekommende, meget menneskelig. jeg tror at hun er virkelig en smuk person. At have chancen for at spille mod hende er skørt.

Interklub-kontroversen

Selvfølgelig er der uenighed om ankomsten af ​​mange spaniere til holdene. Jeg tror, ​​FFT vil regulere dette næste år. Blandt pigerne er det rigtigt, at der er et hold, hvor der var en spanier og en argentiner, som spiller på et meget højt niveau.

personligt Det chokerer mig ikke mere end det at der på et hold er to udenlandske spillere. Det er også en del af spillet, og for os, franske spillere, giver det os mulighed for at hæve vores spilleniveau. Det giver os også mulighed for at se niveauforskellen at der er mellem de bedste spillere i verden og os.

Jeg ved, at der blandt drengene er flere hold med 3-4 spanske spillere på meget højt niveau. Men for os blandt pigerne blev det stadig tilbage meget rimeligt.

Så der vil utvivlsomt være regler næste år, men som spiller, det er store øjeblikke, der skal gribes.

Før kampen

Vi må ikke glemme, at alle Interclub N1 2024 kampe kan følges Padel MagTV !

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.