Racerkøreren Paul Loup Chatin for nylig haft mulighed for at prøve sig frem padel au Cupra Padel Point Tour på Pyramides Club sammen med den franske nummer et, Alix collombon. For denne tredobbelte europæiske udholdenhedsmester og vinder af 24 Hours of Daytona var det en mulighed for at opdage en ny sport og tage et nyt kig på padel.

"Jeg har ikke spillet så meget padel indtil videre, men min tennisøvelse har bestemt hjulpet mig i denne sport. Jeg havde chancen for at spille sammen med Alix, som guidede mig meget på banen og gav mig råd," sagde han.

"Man kan endda sige, at hun kørte mig godt, godt piloteret under denne del.

Han mener også, at der er ligheder mellem at være racerkører og gamer. padel. "Begge er holdsport. I mit job kører vi nogle gange med flere personer eller som hold, og der er også hele det tekniske team. Diskussioner og udvekslinger er derfor meget vigtige.

Paul Loup Chatin Alix Collombon

- Som kampen skred frem, var jeg mere og mere i stand til at være præcis i mine bevægelser og mine skud.

Han erkender også, at padel indtager en stadig vigtigere plads i sportslandskabet. ”Jeg ser det gennem mine mange ture. DET padel er et emne, der ofte kommer op, især da jeg er en del af Cupra-holdet. Og det har selvfølgelig en stor indflydelse.”

Paul Loup Chatin overvejer også interessen for padel som en komplementær sport til hans uddannelse som racerkører. "Jeg spekulerer på, om padel kunne ikke være en træningssport omkring mit håndværk. Den opfordrer til benene, udvikler lytning og synkronisering med sin partner. Jeg forstår hvorfor padel er så værdsat af sportsfolk.”

Piloten ser derfor ud til at have sat pris på hans erfaring inden for området padel. Hvem ved, måske ser vi ham snart igen med en ketcher i hånden?

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.