Så rygterne var sande: Gemma Triay og Marta Ortega vil skilles om et par uger. Det har Gemma faktisk officielt bekræftet afslutningen på hans tilknytning til Martita Ortega via en pressemeddelelse distribueret på hans sociale netværk.

“Martita og jeg besluttede at gå fra hinanden efter Riyadh-turneringen.

Det var ikke en nem beslutning. Denne adskillelse er blevet nøje overvejet, og jeg tror, ​​det er det bedste for os begge. Efter ni måneder sammen, Jeg føler, at vi ikke kan nå det niveau i kampe, som vi har under vores træning.

Jeg føler, at jeg ikke kan hjælpe Marta med at nå sit bedste niveau, og omvendt. Det er en svær beslutning, men jeg tror, ​​det er den bedste for vores fremtid.

Martita, mange tak for den tid, vi brugte sammen, og fordi du tog imod den udfordring, jeg foreslog dig. Du er et eksempel på professionalisme, arbejde og offervilje. På det personlige plan vil jeg huske en ekstraordinær person, som jeg delte mange storslåede øjeblikke med. Jeg vil aldrig glemme disse magiske uger i Rom og Menorca. Jeg ønsker dig al den succes, du fortjener.

Jeg vil gerne takke alle, der forstår min beslutning, såvel som dem, der ikke gør. Nogle gange handler livet om at træffe beslutninger, uanset hvor svære de er.”

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.