En lovende duo er netop blevet offentliggjort: Carla Touly / Jessica Ginier. Frisk adskilt fra Charlotte Soubrié deler Carla sine mål for dette nye samarbejde med Jessica med os.

To spillere, der kender hinanden godt

"Jeg husker stadig første gang, jeg mødte Jessica på banerne: det var under finalen i Lyon Senior Tennis Championships. Da vi begge er fra samme liga, har vores veje krydset hinanden mange gange. Det er utroligt at tænke på, at vi i dag vil møde udfordringerne i denne nye sæson sammen. Jeg kan ikke vente med at se, hvad vi kan udrette."

En speciel sæson forude

"At spille denne sæson med Jessica, især hvis det potentielt er hendes sidste, er en ære for mig. Jeg vil gøre denne sæson uforglemmelig for hende. Mit mål er at hjælpe ham med at opleve unikke følelser, at skabe minder sammen, der vil præge hans karriere.

Hvis hun nogensinde beslutter sig for at stoppe, vil jeg have, at hun gør det med gode minder. Selvfølgelig håber jeg inderst inde ikke hun siger farvel til padel. Min personlige udfordring er at motivere hende til at fortsætte, at skubbe hendes grænser, selvom hun i sidste ende vil gøre det, der synes bedst for hende.”

Sæsonens mål

"Denne sæson er mine mål klare. Jeg ønsker at deltage i alle mulige FIPs for at samle så mange point som muligt og kvalificere mig til P1, P2 og Majors. Det er en stor udfordring, men jeg er klar til at dedikere mig til det fuldt ud. Jessica er på sin side motiveret af ønsket om at genopleve de følelser, hun havde sidste år, især hos Roland-Garros. Hun vandt alt i Frankrig, så hun vil gerne opleve store følelser i udlandet.

Men i betragtning af hendes ansvar som mor, træner og hustru, vil Jessica ikke være i stand til at deltage i alle turneringer. For dem, der finder sted langt væk, vil jeg nok spille med en anden partner, sandsynligvis en udenlandsk spiller. Under alle omstændigheder kan jeg ikke vente med at se, hvor langt Jess og jeg kan nå sammen."

“Udover turneringsrelaterede mål er mit hovedmål for i år at blive ved med at forbedre mig hver dag. At arbejde med Jessica er en god mulighed for mig, hendes erfaring med padel vil hjælpe mig med at udvikle mine færdigheder.

Vi planlægger at træne i Lyon inden vi rejser til Sverige for at finpudse vores spil, og jeg vil også benytte lejligheden til at lade batterierne op med min familie og venner i Lyon. Jessica er også åben over for ideen om at komme til at træne med mig i Barcelona, ​​på trods af de udfordringer, det giver hende."

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.