I flere måneder Nicolas Rouanet skaber overskrifter med sine meget gode resultater i forskellige turneringer i Frankrig. 17e Fransk spiller, han overrasker med sit niveau. Sidste bemærkelsesværdige resultat : hans sejr i P1500 kl Padel Campus Arena, med Norman Sanchez. Denne uge, den 27-årige unge spiller præsenterede sig ved FIP Rise-kvalifikationerne i Bourg-en-Bresse, stadig med Norman. Muligheden for ham at se tilbage på sin karriere, der begyndte... for kun halvandet år siden !

En meget nylig start

Jeg startede padel i marts 2022 i min tennisklub. Jeg var på vej tilbage fra USA, hvor jeg opholdt mig i syv år i min tenniskarriere på universitetet. Jeg trænede derefter i to et halvt år.

Jeg startede turneringer med det samme, og startede med en P100 og et par P250'ere med venner fra min tennisklub. Jeg indså hurtigt, at jeg havde et grundlæggende niveau, som tillod mig at se lidt højere. Det var lidt senere i 2022, at jeg fik et lille gennembrud i P500.

Nicolas Rouanet

Starten på resultater

Det tror jeg inden for fire måneder Jeg havde vundet 13 P500. Jeg kom derfor tættere på de 100 bedste franskmænd i slutningen af ​​2022.

Det var i januar 2023, at jeg startede P1000 og kategorierne ovenfor. Alt gik ret hurtigt, fordi jeg var ude af top 100 i januar, og jeg er nu i top 20. Sæsonen har været mere end positiv med tre sejre i P1000, en sejr i P1500 og to semifinaler i P2000.

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.