Denne tirsdag, Nathan Courrin deltog i FIP Rise Bourg-en-Bresse med Vivien Faure. De to unge spillere tabte i første runde mod det spanske par Garcia/Nuñez Lopez, seedet 5 i kvalifikationen. I slutningen af ​​kampen, den unge franske håbefuld så tilbage på sin rejse i denne sæson og hans fremtidige ambitioner.

Hans partnerskifte

Det er godt at skifte partner, men det har også negative sider. Med Tom [Mitjana] havde vi ikke længere de samme mål til sidst. Så i spillet kom vi ikke rigtig ud af det længere. Jeg er en, der virkelig kan lide at komme videre, at være ret aggressiv. Og han kan godt lide at blive tilbage, at forsvare.

Jeg tror, ​​han bragte mig en masse ting, spillede sikkert bagved, forsvaret, han styrede spillet, og til sidst ville jeg komme mere frem og projicere mig selv længere. Jeg tror, ​​det var derfor, vi holdt op med at spille sammen.

Bagefter forbliver han en, som jeg kommer meget godt ud af det med. Men at skifte partner gjorde, at jeg også kunne se noget andet.

Hans anmeldelse af året

For mig var det mit første rigtige år på den franske bane. Det var første gang, jeg forlod mine forældres hus. Nu laver jeg turneringer, jeg rejser, hvorimod jeg før ikke rejste længere end til Marseille !

I første omgang kræver det lidt tilvænning. Et nyt liv i Lyon, i starten var det lidt kompliceret, med en ny træner, nye mennesker, jeg kendte ikke mange mennesker. Jeg er lidt af et nyt barn, ung, så det var ikke særlig let at finde partnere i starten.

Bagefter ankom jeg til Lyon som 70e Fransk, her er jeg 21e. Jeg har gjort gode fremskridt. Og med akademiet i nærheden havde jeg god træning. Så der er mange ting, der er rigtig gode i slutningen af ​​året. Så det er en rigtig god sæson, jeg er tilfreds med mit spilleniveau, og nu er der kun tilbage at træne for at nå et endnu bedre niveau.

NATHAN COURRIN FIP RISE BOURG EN BRESSE

Hans erfaring hos FIP Rise Bourg-en-Bresse

Til vores kamp tror jeg, vi kan gøre det bedre. Det er klart, at det er meget frustrerende. Første sæt bliver vi lidt dumt i stykker. Vi fører 40-0, vi laver tre dumme fejl, og de har lidt succes. Bagved har vi et guldpunkt at bryde ud, vi gør det ikke.

Lidt frustrerende, for her i Frankrig er vi ikke nødvendigvis vant til puntos de oro. Så selvfølgelig, når du har en kamp som denne, hvor du taber seks, er det svært, og det er frustrerende. Selv i den anden fører vi 3-1, pause, vi spiller en gennemsnitlig kamp, ​​vi er brudte. Så 4-4, break point, vi gør det ikke igen på point de oro. Match point, vi taber igen på point af guld.

Bagefter, i kampen, er vi ikke så langt væk. Det er spillere, der træner hele dagen, og vi holder dem. Skade. Det var stadig en god kamp, ​​for vi spillede ikke så dårligt. Vivien havde en god kamp, ​​så det er godt.

Hans fremtidige mål

Næste år ved jeg endnu ikke, hvem jeg skal spille med. Jeg har spor, folk jeg taler med.

Ambitionen er også at lave FIPs, som jeg gjorde der. Lav et par FIP'er internationalt, gør 10-15, men jeg vil stadig blive på det franske kredsløb, fordi jeg synes, at det fortsat er meget vigtigt. Gør begge dele, mens du stadig favoriserer Frankrig og FIP, når det ikke er for langt væk for økonomisk er det også dyrt.

Jeg har det franske hold i baghovedet. Jeg gjorde det i juniorer, og nu vil jeg gerne gøre det i seniorer, det ville være utroligt. Men jeg er ikke klar. Jeg tror, ​​vi bliver nødt til at vente yderligere 2-3 år for at nå Team France-niveau.

Bagefter er der en masse mennesker forude, der er mange mennesker, der træner som sindssyge for at forsøge at nå dette mål. Men det er et langsigtet mål, for jeg vil ikke træde i stedet for en, der har et højere niveau end mig.

Du kan følge resten af ​​FIP Rise Bourg-en-Bresse, live videre Padel MagTV :

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.