Morgan Mannarino deler sin rejse, sine styrker og svagheder, forklarer sin ambition om at nå den franske top 20 og sine planer for 2024-sæsonen med sin partner Matthieu Armagnac.

En turnering om året i lang tid

”Jeg opdagede padel på ferie med min lillebror og to venner i Lacanau (33). Vi begyndte at spille der uden rigtig at kende reglerne, og så begyndte vi at prøve at finde turneringer med Jérémy Ritz. Og det var sådan, vi fandt os selv i at lave en turnering om året i nogle år, enten tog vi til vores forældres hus eller på ferie til Saint-Jean-de-Luz (64). 

Det var sådan, vi koblede sammen. Vi spillede ikke hele sæsonen, men på den anden side kiggede vi på den gamle forbundsside, og vi forsøgte at passe en turnering om året for at have det sjovt og opdage mere om denne sport. 

"Flere og flere spillere slår hårdt"

”I begyndelsen, da jeg startede padel Jeg havde fordelen af ​​at slå hårdt på smashen, men nu er det blevet lidt mere almindeligt, fordi mange spillere slår hårdt. Jeg vil sige, at min anden stærke side er, at jeg er i stand til at volleyballe ret hurtigt. Mine svage punkter vil være fysik, forsvar, tålmodighed og konsistens.”

Morgan mannarino

Det franske seniorhold + i trådkorset

"I modsætning til andre, tror jeg ikke, at jeg kommer til at spille internationalt. Jeg tror, ​​det bliver lidt svært, når jeg ser, at selv vores bedste franskmænd vinder meget få kampe på den internationale bane."

Men som 39-årig er jeg stadig konkurrencedygtig, jeg har stadig lyst til at prøve at irritere spillerne lidt, så længe jeg nyder konkurrencen. Og hvorfor ikke sigte mod et fransk seniorhold over 40 næste år!"

Jeg har været placeret mellem 25. og 30. pladsen i et stykke tid, og jeg vil gerne tættere på top 20 i denne sæson. Men jeg ved, at det bliver svært, fordi der er turneringer hver uge, og med mit arbejde og mit familieliv kan jeg ikke være væk fire weekender om måneden...

Spil de største franske turneringer

Jeg vil prøve at spille de største turneringer i Frankrig, fordi det er dem, hvor vi scorer flest point. Jeg vil prøve at gå efter P1500 og P2000, jeg tænker især på Jarville, selvom det ikke er så nemt at få adgang til fra Saint-Jean-de-Luz. Bagefter er der også den i Caen som ligger på vestkysten, men den er stadig langt fra hvor jeg er.

Til sommer skal jeg ikke spille, fordi jeg arbejder. Selv P1500, jeg vil ikke spille dem alle, fordi de er langt væk, og det er for stort spild af penge til, at jeg kan tage dertil... For mig vinder vi stadig ikke nok penge i turneringer af padel...

Denne sæson er jeg som bekendt tilknyttet Matthew Armagnac. Vi begyndte at deltage i turneringer sammen i oktober, og vi skal i hvert fald lave et kort år sammen, så må vi se, hvad der sker, og så gør vi status til sidst!

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.