Maxime Joris er i øjeblikket en af ​​de bedste franske spillere. Den adopterede Bordeaux-beboer er 12. i placeringen efter en godt gennemført 2023-sæson.

Maxime Joris i 2023 er (blandt andre): en 3. plads i P2000, en 5. plads ved de franske mesterskaber, en titel og en finale i P1500, en fransk N2 mestertitel med de store Padel og en FIP Rise-finale.

En fantastisk track record for kun denne spiller 23 år ! Mens 2024-sæsonen kun lige er begyndt, talte Maxime med os om sine mål for året.

Hans tilbagevenden fra skade

I dag går det bedre. Jeg var lidt bekymret, da jeg startede igen, fordi Jeg havde stadig nogle smerter, især da jeg vendte tilbage til konkurrencen med det samme med en turnering i Litauen.

jeg følte mangel på rytme i starten, men bortset fra det har jeg ikke flere smerter: Jeg er klar igen til sæsonstart.

Maxime Joris 2023 franske mesterskaber

2024-programmet

I år vil jeg primært fokusere på det internationale kredsløb og nogle P1000 at kunne lægge nogle penge til side.

Bagefter vil jeg som sagt vende mig mod det internationale marked og forsøge at tjene nogle P2000 hvis der ikke er væsentlige FIP'er på samme dato.

En partner i tankerne?

Jeg er ikke sikker på min holdkammerat. Der skal jeg til Dubai med Thomas Vanbauce. Jeg ved også, at jeg skal lave de franske mesterskaber med Philemon Raichman. Så i sidste ende vil jeg skifte partner i denne sæson... i hvert fald ikke for øjeblikket.

Det er egentlig ikke ønsket ikke at have en fast holdkammerat. Jeg vil gerne have et projekt med en partner, men I dag er det meget kompliceret at slå sig ned med nogen. I sidste ende bekymrer jeg mig virkelig ikke om det, jeg var blevet advaret af mine trænere. Jeg lever dag for dag, og jeg accepterer det meget godt.

At komme med en udenlandsk spiller ville også være et godt projekt.. Jeg har ikke haft muligheden endnu pga Jeg bor ikke 100% i Spanien, selvom jeg prøver at gå der ofte. Jeg har ikke den her livsstil endnu, og der er også sproglig blokering... Jeg må indrømme, at det er lidt af en hæmsko. Desuden startede jeg først internationale turneringer i slutningen af ​​sidste år, og jeg koncentrerede mig hovedsageligt i Frankrig og ikke særlig langt væk.

Hans forhold til Philémon Raichman

Vi startede begge turneringer sammen sidste år. Til vores første turnering gjorde vi det en lille finale på P2000, og så har vi vandt en P1500.

Efter det, vi tog begge til Chile og vi lavede en FIP Rise finale. Den resultaterne var virkelig opmuntrende i slutningen af ​​sidste år, men desværre klarede vi os ikke særlig godt i P2000 i starten af ​​året.

I dette øjeblik, vi sagde til os selv, at vi ville give os selv lidt tid, prøve at se, hvem vi kunne lege med, men hvis vi havde mulighed for at udvikle os sammen igen, ville vi. Det var det, vi gjorde i Litauen, men da jeg manglede rytme, var det kompliceret.

Med Phil kom vi meget godt ud af det med det samme, så hvorfor ikke fortsætte med at lave et par turneringer sammen.

Maxime Joris Philémon Raichman

Fransk holdmål

Det vurderer jeg Jeg nåede min maksimale placering i Frankrig. Derudover har jeg ambitioner og lyst til at konkurrere mod de bedste spillere i verden.

Jeg har dette ønske om at få succes padel, at repræsentere mit land ved VM eller EM. Så mine planer er større end at blive i Frankrig.

I dag ved jeg, at jeg potentielt kan være med på listen, men samtidig er jeg måske ikke blandt de spillere, der skal tages i år, især siden Jeg er ikke særlig godt rangeret internationalt. Der er franskmænd, der er meget bedre placeret end mig.

Til gengæld gør det ikke noget, jeg holder målet, og sker det, så sker det. En ting er sikkert: Jeg vil give 100% for at prøve at opnå det.

Bordeaux P2 i sigte?

Det er et mål. På den ene side vil det afhænge af mig, fordi jeg skal spille relativt godt. På den anden side, med min rangering, Jeg kan ikke deltage direkte i turneringen.

Jeg håber at få gavn af en Wildcard. Det vil naturligvis hovedsageligt afhænge af det spilleniveau, jeg vil producere mellem nu og da.

Ønsket om at tage til Spanien

Jeg vil gerne ud og opdage verden i Spanien. Det betyder ikke, at jeg vil forlade akademiet i Bordeaux, langt fra. Jean-Thomas Peyrou bragte mig meget i år og sidste år, jeg takker ham meget for det.

Men det ved jeg ogsåder er ture frem og tilbage til Spanien trods alt for at kunne komme videre.

Det økonomiske aspekt og sponsorer

Helt ærligt, i 2023 kæmpede jeg en del. Det er klart, at jeg var længere bagud på den franske og internationale rangliste, hvilket tiltrækker sponsorer lidt mindre.

I dag, for at være fuldstændig gennemsigtig, er det endnu ikke det. Jeg kan ikke fortælle mig selv, at jeg lever af mine sponsorer, eller at jeg er økonomisk generøs i turneringer og i mit år. Imidlertid, Jeg kan tillade mig selv at f.eks gå til Dubai. Der er også andre FIP-turneringer, som jeg forbereder mig på. Imidlertid, Jeg er ikke 100 % sikker på, at jeg vil afslutte mit år med de penge, jeg har indsamlet.

På trods af alt har jeg stadig en del sponsorer, der følger mig i år, og det kan jeg aldrig takke dem nok for!

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.