Med sine 36 år argentinske Maxi Sanchez begynder hans 18. sæson som professionel padel. Under Mennesket Padel Toulouse Open, indfødt af Villa Mercedes fortalte os om sit bedste minde, talte om sit forhold til Kuikma mærke, men også hans tilbagevenden til sin livslange ven Lucho Capras side...

Padel Magazine : Hvad er dit bedste minde i padel ?

Alex Sanchez : Jeg har meget. Jeg spillede i mange år på professionelt niveau. Jeg har spillet siden jeg var 15, jeg er 36, så jeg har mange minder. En af de smukkeste vedrører World Padel Tour af Lissabon, hvor jeg blev verdens nummer 1. Det var i september 2018, der var min familie, mine forældre, min kone... Jeg vandt turneringen, og det blev et af de bedste øjeblikke i min karriere.

 OM EFTERMIDDAGEN: Og det værste efter din mening?

Maxi: Jeg tror, ​​jeg var en heldig sportsmand. Der skete ikke noget dårligt for mig. Måske, når jeg havde en skade, eller når jeg ikke kunne spille en turnering på grund af en skade, en forlegenhed, er det noget, der sker for en atlet, men han ved ikke, at der er sket noget rigtig slemt. Jeg har ingen dårlige minder om padel.

PM: Kan du give mig det tekniske ark for din drømmespiller?

Maxi: I dag er det padel er super komplet og meget dynamisk. Det, der er vigtigt for mig, er at have en mentalt solid spiller. Den mentale del, der udgør 50% af en spiller, tror jeg, jeg ville tage Belasteguins mentale. Han er en meget konkurrencedygtig spiller. Så tager jeg Galans baghånd, Sanyo Gutierrez's forehand og backhand volleys, det af Galans forehand, le smash af Lebron eller Tapia. Jeg tror, ​​at alt det nok ville blive den bedste spiller i verden.

PM: Hvem er dit idol?

Maxi : Siden jeg var lille Juan martin diaz. Jeg mødte ham i Argentina på en udstilling. Senere, Jeg havde fornøjelsen af ​​at spille og dele banen med ham. Han har altid været min reference padel. Jeg elsker stadig at se ham spille i dag, han er 47 år, og han fortsætter med at være i marken. Forleden dag så jeg ham spille, og jeg elsker stadig det, han laver. Mit idol har altid været ham.

PM: Hvad er din yndlingsturnering?

Maxi: Der er mange meget gode turneringer, men for mig er de smukkeste, det er Buenos Aires, for kærligheden til min familie, mine venner og for hvad padel i Argentina. Vi ser frem til dette gennem hele sæsonen, og for mange argentinske spillere, der er rejst hjemmefra, som mig, er det altid noget at komme tilbage til landet. Det er en meget speciel følelse, som denne turnering giver os, jeg tror, ​​det er den mest specielle for alle argentinske spillere.

Landdistrikterne World Padel Tour Buenos Aires Masters 2021

PM: Hvad er dit yndlingsbillede på padel ?

Maxi: Forehand volley er mit yndlingsskud. Det er den, hvor jeg føler mig bedst tilpas.

PM: Har du en anden passion end padel ? En anden sport?

Maxi: Jeg kan rigtig godt lide fodbold. Når jeg kan på ferie, træner jeg ofte med argentinske venner, de venter altid på, at jeg skal spille, men jeg spiller meget lidt. Min anden passion er min familie, mine børn, og når jeg stopper med at spille eller træne, bruger jeg tid hjemme med dem, det giver mig mulighed for at koble fra padel.

PM: Har du et favorit fodboldhold?

Maxi: Mit favorithold... Altid hvor Leo Messi er (griner): Barcelona, ​​​​PSG og nu Inter Miami.

Messi Padel Bullpadel

PM: Kan du give os en fremtidig argentinsk guldklump i padel ?

Maxi: I år lavede jeg en udstilling i Argentina med Juani De Pascual, han er en meget ung spiller, venstrehåndet, høj og kraftfuld med et godt forsvar. Nå, det er egentlig ikke et håb længere, men en bekræftelse af padel Argentinsk uden tvivl.

maxi sanchez by pascual ungarsk åben

PM: Hvilket råd vil du give til en ung, der ønsker at blive professionel padel ?

Maxi : Det, jeg fandt mest interessant, da jeg var ung, var at tænke på at arbejde på daglig basis, nå kort- og langsigtede mål uden for meget pres og nyde rejsen. En ung spiller skal nå sine mål, skridt for skridt, uden at skynde sig for meget. Hvis han arbejder godt og dedikerer sig fuldt ud til det, så kan han nå sine mål.

PM: Vi skal også tale om Kuikma, hvordan har du det med dine nye sko?

Maxi: Imponerende! Med sidste sæsons sko var jeg allerede meget glad. Det er en super dynamisk og reaktiv sko, den er en smule højere end hvad du finder på markedet i dag, og jeg tror, ​​det gør spilleren mere sikker på det, han laver. I alle stikkontakter og afgange er den padel kræver dynamik, kraft og det hjælper spilleren meget.

sko-padel-kuikma-padelmagasin

PM: Har du en drøm i dag, et specifikt mål?

Maxi: Nej, mine mål nåede jeg, da jeg forlod mit hjem i Argentina, og da jeg var nummer 1 i verden. Mit mål er at nyde på banen og yde det bedste hver dag, stå op hver morgen med ønsket om at forbedre sig.

Jeg er meget glad for mit nye hold, min nye ketsjer, Kuikma, de er mennesker, der har samme måde at tænke på som mig. Vi vil forbedre os hver dag, og det gør, at teamet kan fungere rigtig godt.

PM: Hvordan går det med Lucho Capra?

Maxi: Lucho er en ven, Jeg har kendt ham i mange år, vi har delt mange stunder, det er allerede vores 3. forening sammen. Hver gang vi er sammen, nyder vi, og det går godt, for vi er venner. Jeg kender hans familie og han min, jeg synes, vi går rigtig godt sammen på og udenfor banen.

Blandt målene for et hold er at have det godt udenfor banen, fordi vi bruger meget tid sammen. Med Lucho har vi opnået det, nu skal vi forbedre lidt, hvad der sker indeni, arbejde hver dag for at nå vores mål og fortsætte med at nyde sammen.

Maxi Sanchez ARG og Lucho Capra ARG mestre i Valladolid

PM: Vi ser det i dag med Franco Stupaczuk og Martin Di Nenno, det er meget vigtigt at være venner på banen og i livet...

Maxi: Jeg er 100% enig! De har kendt hinanden siden de var små, de boede sammen. De bestod et trin, de professionaliserede sig hver for sig, og de udviklede sig enormt. I dag er alle betingelser opfyldt for at gøre dem til det næstbedste par i verden. Som vi så dengang med Lebron og Galan eller Tapia/Coello, føler vi, at de er blevet venner, de kender hinanden uden for banen, de har det meget sjovt, og det viser sig i resultaterne.

For at se hele interviewet, det er lige her.

Vincent Gallie

Han var fan af oval fodbold, rundbold, men også ketchersport, og han blev stukket af padel under sin ungdom i Galicien. Lige så komfortabel foran kameraet som bag en mikrofon, vil Vince være i stand til at bringe sin vision og ekspertise som fan af den lille gule bold.