Maxi Sánchez, som for nylig annoncerede sin nye tilknytning til Gonzalo Rubio for 2024, vender tilbage til forskellige aktuelle emner for os.

Har været skadet i foden i halvandet år...

Padel Magazine : Lad os tale om din skade først. Hvordan har du det ? Er du helt 100% restitueret?

Maxi Sanchez: Alt er fint. Jeg er ti uger på vej, og for et par dage siden begyndte jeg at træne på banen. Jeg har kun mange smerter i begyndelsen: det var hovedformålet med operationen, at fjerne de smerter, jeg havde haft i min fod i omkring halvanden sæson, og som generede mig betydeligt.

De første fornemmelser er fremragende. Jeg har stadig nogle smerter, hvilket er normalt efter en operation, men meget mindre end i starten. Jeg har stadig lidt tid til at komme mig, men jeg har det meget godt. Jeg går næsten i rekordfart, så jeg er meget glad.

Padel Magazine : Kan vi forvente at se dig 100% til sæsonstart?

Maxi Sanchez: Absolut. Ideen er, fra den anden uge af januar, at arbejde 100 % med holdet og lave omkring fire eller fem ugers intens pre-season for at være 100 % til sæsonstart. Premier Padel, under den første turnering, som begynder den 26. februar i Riyadh.

Maxi Sanchez vellykket akillesseneoperation 2023

Kalenderen for 2024

Padel Magazine : Lad os tale om denne kalender!

Maxi Sanchez: Vi arbejdede med PPA og Premier Padel inkluderet os i beslutninger, især sportslige. Vi arbejdede på kalenderen, datoerne for turneringerne, med særlig vægt på resten af ​​spillerne. Som du sagde, var de sidste to sæsoner svære på grund af de to kredsløb, og spillerne var klar til at gøre en indsats. Vi har dog fundet ud af, at en sæson med 30-35 turneringer for professionelle spillere, givet det nuværende konkurrenceniveau, er meget vanskelig for spillerne.

Vi har set mange spillerskader de seneste måneder, og det, der var særligt bekymrende, var skaderne på yngre spillere. jeg tror at Premier Padel har udviklet et fremragende skema ved hjælp af PPA, og vi vil have 24 turneringer velorganiserede og godt fordelt, så spilleren kan udføre sit arbejde bedst muligt, med de pauser, som vi har planlagt at kunne præstere kl. 100 %.

Kalender-Først-Padel-2024

På banen indtil han er 40?

Padel Magazine : Du er 37 år gammel, Bela sagde, at han ville spille i endnu et år, Paquito, som er yngre, nævnte også emnet pension. Hvor mange år tror du, du har tilbage, eller hvor mange år vil du gerne fortsætte med at spille?

Maxi Sanchez : Bela, hans karriere er misundelsesværdig, for han er 44 år gammel, jeg tror, ​​han vil stoppe som 45-årig i næste sæson, som han meddelte. For mit vedkommende håber jeg at kunne blive 40 år.

Min motivation og min entusiasme som atlet er at spille indtil jeg fylder 40 år, det ville jeg elske, især på dette stadie af padel professionelt, hvor smukke ting dukker op. Jeg kan ikke klage over, hvad jeg oplevede i sport, jeg nyder hvert sted og hver turnering. Jeg oplevede begyndelsen af ​​denne sport, som en argentinsk spiller, der deltog i det argentinske kredsløb, så kom jeg til Spanien, da tingene begyndte at falde på plads, selvom jeg ikke ankom helt i begyndelsen i modsætning til Bela, Juan Martín Díaz, Mati Díaz, Gastón Malacalza, Nerone, Reca, som ankom før kl padel professional er veletableret i Spanien...

Jeg kom halvvejs gennem denne udvikling, og jeg oplevede også ting på græsrødderne, og så hvordan det udviklede sig. Jeg levede de ti år af World Padel Tour og nu håber jeg at kunne opleve mindst tre eller fire år af dette nye kredsløb, som vi vil have, og jeg tror, ​​det bliver toppen af ​​denne sport.

Venstrehåndede er meget populære

Padel Magazine : Næste år skal du spille med Gonzalo Rubio. Efter Lucho Capra valgte du en anden venstrehåndet spiller. Er det en tilfældighed, eller ledte du specifikt efter en venstrehåndet?

Maxi Sanchez: I dag er venstrehåndede meget populære. Det er næsten bevist, at de bedste par dannes af en venstrehåndet og en højrehåndet. I Gonzalo så jeg en ung mand, som var meget motiveret og ivrig efter at forbedre sig. Han bad mig flere gange om at slå mig sammen med ham.

Jeg havde det i baghovedet, jeg observerede det. Han har gjort betydelige fremskridt i alle aspekter af sit spil i denne sæson. Og da vi besluttede at gå andre veje med Lucho, så jeg i ham en mulighed for at fortsætte med en spillestruktur, der ville hjælpe mig, for jeg har virkelig brug for hjælp i midten af ​​banen.

Som en stærk venstrehåndsspiller, med god fysik, en god smash og som dækker meget terræn, tror jeg, han kan hjælpe mig meget. Og selvfølgelig tror jeg, at jeg også kan hjælpe Gonzalo. Det var ikke svært at træffe dette valg, fordi jeg tænkte på venstrehåndet, og sammen tror jeg, vi kan få en fremragende sæson.

GONZALO RUBIO MAXI SANCHEZ ASSOCIATION

Padel Magazine : Det første mål vil være at komme tilbage til Master Final?

Maxi Sanchez: Nemlig. Masterfinalen er næsten sæsonens vigtigste turnering for en spiller, fordi den belønner alt, hvad man har lavet i løbet af sæsonen, og det er en gave sidst på året at kunne deltage i den.

Alle spillere ønsker at være til stede under denne store konkurrence, årets bedste. Jeg var i stand til at deltage næsten hvert år (jeg var vikar i perioden Padel Pro Tour), og jeg vil rigtig gerne være blandt de 16 bedste igen, som har adgang til Master Finalen. Det er en stor belønning for sæsonen og for den præstation, du leverede. Det betyder, at du har haft en god sæson, og at du har ret til at spille denne store turnering, som alle vil spille.

Padel Magazine : Vi talte om afslutningen på dit eventyr med Lucho Capra. I lukkede jeres tredje fase sammen. Kunne du tænke dig at finde sammen igen en dag, eller er tre nok?

Maxi Sanchez: Du ved aldrig, fordi vi altid skal vælge den bedste mulighed for at forblive konkurrencedygtig. Nogle gange har vi ingen anden mulighed, eller vi ved, at med denne spiller kan vi give det bedste af os selv.

Med Lucho, de tre gange, vi spillede sammen, gik vi igennem svære tider, gode tider, men vi har altid, synes jeg, ydet vores bedste på banen. Det er vigtigt at have en spiller ved din side, som får det bedste ud af din præstation. Og med Lucho gjorde vi det.

Jeg ved ikke, om vi spiller en sæson mere, men jeg kan fortælle dig, at Lucho er en god ven, jeg respekterer ham meget. Jeg har kendt hele hans familie i lang tid, og jeg holder meget af dem. Så vi er venner og alt kan ske, man ved aldrig.

"Lucho kunne ikke gå glip af muligheden for at spille med Bela"

Padel Magazine : Hvorfor ville du ikke fortsætte i 2024?

Maxi Sanchez: Vi havde en god sæson indtil min skade. Vi følte, at vi spillede godt, vi lavede nogle store ændringer, Lucho var virkelig i bedring som spiller, men vi besluttede os ikke for at spille endnu et år sammen, fordi han modtog opkaldet fra Bela.

Bela tilbød at spille sin sidste sæson med ham. Han er en spiller, der har vundet alt, som næsten er den største vinder i historien padel. Og jeg synes, det var en meget god mulighed for Lucho. Vi talte om det, han ringede til mig og vi talte om det. Jeg er glad for, at han kan spille sammen med Fernando. Jeg tror, ​​han får en god sæson, og at han vil lære meget sammen med sådan en spiller. I sidste ende er det ikke, at vi ikke ønskede at fortsætte med at spille sammen, men han havde denne mulighed, og jeg tror, ​​han ikke kunne lade den gå fra sig.

Padel Magazine : Hvis der er en Sánchez/Rubio mod Bela/Capra kamp, ​​hvem vinder så?

Maxi Sanchez: Hver gang jeg går på banen har jeg ingen venner, jeg kan altid lide at vinde, vi er super konkurrencedygtige, så jeg vil give alt for at vinde. Uden for banen skal vi inden kampen hygge os med Lucho. Lige efter kampen ved jeg det ikke (griner), men der er altid et godt venskab, og det er det, der virkelig tæller!

Hvad er nyt med Kuikma i 2024?

Padel Magazine : Hvad er nyt for Maxi x Kuikma i 2024?

Maxi Sanchez: Jeg er yderst tilfreds med mit samarbejde med Kuikma, og jeg føler mig meget motiveret af det store projekt, de har som brand. Siden næsten begyndelsen af ​​deres skabelse, Jeg har været involveret i Pro-serien af ​​min ketcher og Lucías, og denne oplevelse glæder mig.

Jeg deltog aktivt i hele ketsjerdesignprocessen, gav mit input og mener, at det er afgørende for en spiller at føle sig helt tryg ved deres udstyr. Ketsjeren præsterer usædvanligt godt, og jeg er fuldt ud tilfreds med det arbejde, Kuikma har udført.

Med hensyn til tekstiler er tilfredsheden også forbeholdt: det giver mig stor tilfredsstillelse at se mit logo på Kuikma-tøj. Hvad angår skoene, anser jeg dem for at være de bedste på markedet. Mit engagement i designet af dette produkt gjorde det muligt for mig at se, at teamet af professionelle bag Kuikma er yderst kompetente.

Disse sko kombinerer alle de væsentlige egenskaber for en fodboldspiller. padel. De tilbyder enestående højde og dæmpning, hvilket giver stor bevægelsesfrihed og spring, samtidig med at de sikrer optimal sikkerhed for foden.

Jeg er spændt på den bane, Kuikma er på, og jeg er overbevist om, at brandet vil fortsætte med at vokse. Deres tilgang og arbejdsmoral, kombineret med deres teams ekspertise, positionerer dem som en vigtig spiller i verden af padel.

Med hensyn til de nye funktioner kan jeg ikke afsløre meget, men jeg kan forsikre dig om, at der vil være en overraskelse til Premier Padel fra Madrid. Fans kan forvente noget særligt fra Kuikma ved denne begivenhed!

For at finde interviewet i sin helhed (på spansk), er det lige nedenfor:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !