Le ansvarlig padel / træner for Padel Tryk på Arcachon, Matthew Armagnac vender tilbage til det pokertræk, der blev forsøgt under af de franske interklubmesterskaber, men også på hans personlige rejse, som kunne være afsluttet for længe siden...

Frygten for aldrig at dyrke sport igen

Matthieu Armagnac: “Jeg har været passioneret omkring sport siden en ung alder, og jeg har altid jagtet en bold, en ballon eller et personligt rekord. Jeg var meget aktiv i nationale tenniskonkurrencer og nåede en placering på 3/6 ret ung. Derefter fokuserede jeg min karriere mod studier, hvilket førte til en Master 2 i Sports Management. 25 år, en alvorlig hofteskade holdt mig væk fra banen, hvilket fik mig til at frygte, at jeg en dag aldrig ville være i stand til at løbe igen. Heldigvis var jeg efter operationen i stand til at vende tilbage til sporten og brugte 10 år på at undervise i tennis."

Eventyret af padel og Padel røre

Matthieu Armagnac: "Mit møde med padel i 2017 var øjeblikkelig og fængslende og tiltrak mig med sin legende side og taktiske finesse. I 2019, Pierre og Arnaud Loubic inviterede mig til at gå sammen med dem for at starte en klub padel på Arcachon-bassinet. Jeg så det som en ideel mulighed for at forlade min komfortzone og hellige mig min passion.”

3. og derefter 2. i Nationale 1 for Padel røre

Matthieu Armagnac: “I den første udgave af de franske klubmesterskaber dannede vi et samlet hold med spillere som Mitjana, Mannarino, Cancel, Perez, Guichard og Gravejat. Efter et imponerende løb blev vi nummer tre. Kort efter måtte jeg forholde mig til fire nøglespilleres afgang, hvilket fik mig til at genopbygge holdet med spillere som f.eks. Luis Hernandez (69. i WPT-ranglisten), Jérôme Inzerillo, Léo Perez, Romain Coirault (højest rangeret i +45 år i Frankrig), Alexandre Boilevin og Anthony Gravejat, udover mig selv selvfølgelig. Vores hold, som seedet 5, vidste, hvordan man slog oddsene og nå finalen takket være utrolig støtte fra vores tilhængere og en upåklagelig sindstilstand.”

Matthew Armagnac

Pokertræk i finalen

Matthieu Armagnac: "Under finalen forsøgte jeg en strategisk ændring i vores holdsammensætning. Selvom det ikke virkede i den første kamp trods tre sætpunkter, fortryder jeg ikke denne beslutning, det var et forsøg på at vende udviklingen. Det er en skam, at den afgørende kamp med Hernandez/Inzerillo mod Zapata/Bergeron ikke fandt sted, det ville have været apoteosen for denne konkurrencedygtige weekend!"

PADEL TOUCH INTERCLUBS

En 3. udgave med et revideret hold

Matthieu Armagnac: “Vi er allerede ved at forberede den tredje udgave af Nationale 1 i februar 2024. Sammensætningen af ​​vores hold udvikler sig med tilbagevenden, afgange og, jeg håber, nogle nye funktioner. Jeg er i øjeblikket midt i forhandlingerne. Jeg ved, at de modsatte klubber er ved at blive organiseret. På trods af stigende konkurrence forbliver vores mål uændret: Padel Touch vil kæmpe hårdt på hvert punkt."

Et succesfuldt år 2023 og ambitioner

Matthew Armagnac : "Dette år har været en personlig succes, som markerede min 40-års fødselsdag med en 21. plads i Frankrig, en regional mestertitel i New Aquitaine og stærke præstationer i nationale turneringer: i semifinalen i de 7 p1000, der blev spillet, gode resultater på alle de Årets p2000 og p1500 og kaptajn/spiller for det franske interklubs vicemesterhold.

Hvad angår det franske hold, overvejer jeg det med et øje på Seniors+ kategorien. Med en konstant placering i den franske top 25 og potentielt nummer 19 i begyndelsen af ​​januar, placerer jeg mig selv som den højest rangerede i over 40 år. Med Morgan mannarino, håber vi at blive ved med at udfordre den nye generation. Vores erfaring som hold er værdifuld, og efter at have vundet bronzemedaljen ved EM med det franske Seniors+ hold, Jeg stræber efter at deltage i Seniors+ World Championships i 2024 som spiller og træner".

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.