Marta ortega var i søgelyset, noget ubevidst, med sin adskillelse fra Gemma triay, annonceret lige før sæsonstart.

Nu Doctora begynder et nyt projekt med Veronica virseda, en meget fysisk venstrefløjsspiller. Marta starter året på en sjov måde, som ikke har stoppet hende fra vinde sin første kamp i Doha med sin nye holdkammerat.

Den spanske spiller ser tilbage med os i starten af ​​sæsonen...

En særlig start på sæsonen

Sæsonen startede ikke, som jeg ville have ønsket. men disse ting sker. Men jeg foretrækker at lade mine følelser og følelser ligge til side, fordi det i sidste ende er mit job.

I dag foretrækker jeg at koncentrere alle mine styrker og tanker i mit nye projekt pga det er det der motiverer mig. Jeg tror, ​​der er stor tillid til, at vi tror på det, vi gør: det er det vigtigste nu.

Adskillelsen med Gemma Triay

På banen manglede der denne lyst til tro på det vi lavede, der var lidt mangel på tillid mellem os. Det følte jeg i hvert fald og det er meget svært at spille på denne måde.

Rygterne var virkelig ikke særlig behagelige at leve med. Nu er jeg meget roligere, jeg tror, ​​vi har gjort vores tid sammen, og vi er begge mere rolige nu.

jeg har det godt, Jeg holdt et godt forhold til hende og til træneren også (Rodrigo Ovide).

Gemma Triay Marta Ortega Riyadh P1

Hans nye tilknytning til Vero Virseda

Vi har kendt hinanden meget længe, ​​både på og uden for banen. Vi har stor tillid til hinanden. Vi siger ting til hinanden med det samme og åbent, hvilket er en meget positiv pointe.

Nous sommes to meget fysiske spillere, som skal bevæge sig meget for at forblive aktiv og have det godt. Jeg tror, ​​det var lidt skæbne, at vi fandt sammen, fordi vi har den samme eksplosivitet.

Under vores første kamp, der var lidt pres fordi vi gerne ville gøre tingene rigtigt. Bagefter blev tingene fjernet, så det er godt følelse.

Sæsonens plan?

For nu, da dette er vores første turnering, vil vi gerne føle bien, vi føler konkurrencedygtig. Begynd så lidt efter lidt at vinde kampe.

Men i dag er hovedmålet at lære hinanden at kende på banen, for vi skal afsted et langsigtet projekt.

Vi har ikke noget særligt mål i denne turnering, andet end at gå så langt som muligt.

Marta Ortega og Vero Virseda spiller igen denne aften, i dagens sidste rotation på GrandStand 1. De vil være imod Marta Talavan et Nuria rodriguez til en kamp, ​​der tegner til at blive meget interessant.

Denne tirsdag vil alle møderne blive fulgt live på YouTube-siden af Premier Padel !

Gwenaelle Souyri

Det var hans bror, der en dag fortalte ham, at han skulle følge med ham på en bane. padel, siden da har Gwenaëlle aldrig forladt retten. Undtagen når det kommer til at gå til at se udsendelsen af Padel Magazine, World Padel Tour… eller Premier Padel…eller de franske mesterskaber. Kort sagt, hun er fan af denne sport.