Med sine 33 år lancerer Marianne Vandaele, tidligere fransk nummer 3 og valgt 3 gange til det franske hold, en ny udfordring: en international karriere i verden af padel.

Hans karriere, præget af en overgang fra tennis til padel og hurtig stigning i sporten, er en historie om passion, beslutsomhed og tilpasning.

Marianne Vandaele er nu klar til at gå videre. Hun taler med os om sin begyndelse og sine ambitioner for 2024-sæsonen.

En overgang fra tennis til padel

”Jeg opdagede padel der er 7 år. Før det var jeg en tennisspiller passioneret, hvilket naturligvis førte mig hen imod padel. Min introduktion til padel blev gjort under en introduktionssession under min uddannelse til statens tennisdiplom i 2015.

Hurtigt greb jeg muligheden for at spille Toulouse Padel Klub (TPC), så snart den åbner. I dag har licens til Bandol TC, Jeg er stolt af min rejse, efter at have nået rang af Fransk nummer 3 og har været udvalgt tre gange til det franske hold".

Barcelona, ​​en personlig søgen

For nylig tog jeg beslutningen om at flytte til Barcelona. Denne beslutning var ikke kun motiveret af ønsket om at skifte by. Det er en personlig søgen efter at se, hvor langt jeg kunne gå i padel. jeg føler at Jeg har endnu ikke nået mit fulde potentiale et Jeg ønsker ikke at fortryde.

Dette træk repræsenterer et spændende eventyr for mig og en mulighed for at konkurrere på det bedste internationale niveau.

MARIANNE VANDAELE
Credit StudioGachette

Forsonende rolle ved FTT og karriere som spiller

Jonglere imellem min rolle i det franske tennisforbund (FFT) et min spillerkarriere er en udfordring, som jeg går til med entusiasme. Min plan er at administrere min tid effektivt, ved træning om morgenen og arbejde om eftermiddagen.

Jeg er overbevist om, at dette dobbelte ansvar vil berige min oplevelse og give mig et unikt perspektiv i verden af padel.

Projekter og ambitioner

Jeg planlægger at starte min internationale karriere ved at deltage i FIP -tur. Klokken 33, Jeg ser min alder som et aktiv. Jeg har aldrig været i bedre form, end jeg er i dag. Med den erfaring og modenhed, som jeg har opnået, Jeg føler mig klar til at tage udfordringerne fra det internationale kredsløb op.

Det er jeg overbevist om min dybe forståelse mine evner og min spillestil placerer mig ideelt til denne nye scene.

For nu Jeg har ikke valgt en partner endnu til den internationale sæson. Jeg planlægger at træne på forskellige akademier i Barcelona, ​​hvor jeg kan møde andre spillere. Jeg tror, ​​at følte og kompatibilitet er essentielle at danne et stærkt og harmonisk team.

Denne sæson har jeg sat mig som mål forbi mig, af få mest muligt ud af hvert øjeblik og give det bedste af mig selv i hver turnering. Jeg stræber efter at opnå den højest mulige placering, samtidig med at jeg lægger vægt på sjov og personlig præstation.

Til dette nye eventyr er jeg kl søge efter sponsorer at støtte mit projekt Padel til at sæson 2024. Hvis du er interesseret i at støtte min rejse eller lære mere om mit projekt, så tøv ikke med at kontakte mig på e-mail på vandaele.marianne@gmail.com eller via min sociale netværk.

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.