Ludovic Cancel ser tilbage på sin start på sæsonen, hans mål, ændringerne i partnere og hans kommende program for resten af ​​sæsonen.

Ikke en ideel start på sæsonen

”Det er næsten et år siden, jeg har været generet af slem senebetændelse i mit knæ, og nu er jeg ret glad, for det er meget bedre, jeg har kunne genoptage den fysiske træning. Jeg kommer tilbage på sporet og genvinder styrke.

Jeg er lidt blandet omkring denne sæsonstart, fordi jeg skulle spille med Arthur Hugounenq og jeg er meget skuffet over denne forening, jeg tror, ​​han foretrak at spille med Pierre-Vincent

I resten af ​​sæsonen vil jeg være tilknyttet Benjamin Grue, en spiller, som jeg allerede har delt banen med i næsten to år. Jeg er meget glad for denne fremtidige forening, jeg tror, ​​vi begge vil være meget konkurrencedygtige, og jeg kan ikke vente med at se, hvad der vil ske i resten af ​​sæsonen."  

Hans mening om partner ændrer sig

”Jeg oplever, at det at skifte partner jævnligt tilføjer vanskeligheder. Siden sidste år har jeg skiftet holdkammerater meget, jeg bevægede mig mellem højre og venstre side, og efter min mening ender vi mindre konkurrencedygtige i sidste ende.

Jeg er i tankerne om at have en fast partner, og det er godt, for Benjamin er også i denne tankegang. I sidste ende, jo mere vi forbinder med en partner, jo flere automatikker skaber vi, og jo bedre er vi. Når du skifter spillepartner hele tiden, er det lidt mere kompliceret."

Ludovic Annuller

Områder til forbedring 

“Mine forbedringsområder spillemæssigt vil jeg sige, det er for at vinde i eksplosivitet for at kunne komme til nettet meget hurtigt. Jeg er en spiller, der er ret konsekvent, jeg laver få fejl, men nogle gange får jeg en eksplosivitet, der giver mig mulighed for at vinde et par meter til puncher ikke flere salver.

Så vil jeg gerne forbedre mit afslutningssmash, fordi jeg stadig er ret offensiv, men nu er der flere og flere spillere, der slår meget hårdt, meget langt fra, og det er lidt mindre min spillestil.

Men generelt prøver jeg at arbejde lidt med alting, for at være mere præcis på spilleområder, forsvarsområder. Og i forsvarsfasen vil jeg gerne bedre kunne styre de små bolde ved mine fødder, som nogle gange udgør et problem for mig.”

Kæd FIP'erne

“Nu hvor mit knæ er bedre, kan jeg træne igen, jeg bliver mere konkurrencedygtig igen, og jeg genoptager FIP-sæsonen, som jeg skal spille med Benjamin Grué, afhængig af hans tilgængelighed. 

Du er en remercier Oxdog for deres fortsatte tillid, såvel som min klub i Perpignan og min træner Alain Henry, for deres værdifulde støtte."

Vi finder Ludovic Cancel og Benjamin Grué i Dubai i denne uge!

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.