Lucile Pothier ser tilbage på sin adskillelse med Jessica Ginier og på hendes nye kommende samvær med Charlotte Soubrié.

To smukke år med Jessica Ginier

"Vi delte to gode år sammen, præget af Jess' tilbagevenden efter hendes graviditet og mit skifte af position på banen i løbet af det første år.

Det, jeg dog særligt husker, er sidste år med vores sejr i Monaco (min første internationale turnering), vores deltagelse i to store turneringer, WPT i Toulouse og Premier Padel Paris Major, de europæiske olympiske lege, denne plads som vicemestre i Frankrig i par (min første finale i tre deltagelser) og sejren ved P2000 i Bordeaux.

Jessica Ginier og Lucile Pothier på Frances 2023

Nogle gange observerer vi par på det professionelle kredsløb, der opnår fremragende resultater, men som alligevel skilles. Det er lidt det samme her, da Jessica ønskede at tage en anden retning ved at blive mere involveret på den internationale scene."

Sejren ved Bordeaux P1000 med Charliotte Soubrié, et positivt tegn!

“Jeg vil nu spille med Charlotte Soubrié! Vi kommer rigtig godt ud af det og kommunikerer ofte. Vores sejr sammen ved P1000 i Bordeaux sidste år var et positivt tegn, og vi havde en fremragende forståelse på jorden. Jeg kan ikke vente med at starte dette nye kapitel med hende, fra Carquefou P2000 denne weekend !

Soubrié Pothier 4padel bordeaux

Vi har endnu ikke diskuteret vores tidsplan, men hvis vores professionelle forpligtelser tillader det, vil vi deltage i internationale turneringer. Vi ved, at det er i disse konkurrencer, vi får værdifuld erfaring ved at møde spillere, som vi ikke er vant til at møde.

Så hvis jeg har mulighed for at spille internationalt, så gør jeg det. Det bliver selvfølgelig ikke en 100% sæson, på grund af mit job. Det var en mulighed, som jeg havde tænkt over med Jess, men for mig var det kompliceret med mit job og Jess også med hendes familiemæssige og professionelle ansvar. Jeg ønsker Jess held og lykke internationalt. Må hans sidste sæson blive den bedste.

Med Charlotte deler vi den samme sindstilstand, hvilket gør vores forening meget interessant!”

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !