Luciano Carciotto, "pizzaens konge" -ven til mange internationale filmstjerner, der trådte ind i Hollywood -køkkenerne i mange divaer, som den smukke Jennifer Lopez, er en stor fan af padel og han hengiver sig til det i fritiden.

Fra ingenting er han nu en pizza maker, der er blevet en stjerne, såvel som en iværksætter i restaurantbranchen.

Mellem Padel og Pizza, Luciano Carciottos lidenskaber

I et interview givet til vores transalpine kolleger, meget alvorligt Corriere Dello Sport den mest berømte pizza maker Luciano Carciotto talte om sin kærlighed til pizza, men ikke det, fordi han hengav sig til sin anden passion, den padel.

Den, der er kendt af mange berømtheder rundt om i verden for sin lækre pizza, lånte sig til spillet med spørgsmål og svar og forklarede, hvordan han kom til at elske for padel.

Det var under et møde under et arrangement kl Seven Padel, i Syracusa, som italieneren har mødte en bestemt Agustin Tapia. Pizzakokken forklarede WPT -spilleren, hvordan man lavede en god pizza, og det var helt naturligt, at argentineren lærte ham, hvordan man holder en pala, og hvordan man rammer bolden.

Tapia Luciano Carciotto pizza padel

Derfra voksede hans interesse for sporten kun, og siden da er han blevet en ihærdig spiller.

Pizzaen og padel er de kompatible?

Nogle mennesker anser pizza for at være et "snydemad", med andre ord en ret tvivlsom ret med hensyn til ernæringsbalance.

I dette interview gav Luciano Carciotto imidlertid en version, der skulle tilfredsstille tunge pizzaædere mere:

"En god pizza med autentiske og håndværksmæssige ingredienser ved altid, hvordan man giver et godt boost af energi til dem, der skal dyrke sport på alle niveauer".

Basketballfans vil huske Kobe Bryant sagde, at han spiste pizza dagen før et historisk spil, hvor han scorede 81 point! Hemmeligheden bag ydeevnen? Måske ikke det samme ...

Og du, du spiser pizza før / efter dine fester padel ?

 

Kilde: Corriere Dello Sport

 

Sebastien Carrasco

Fremtidens naturlæge og brænder for padel, Seb er sundhed/mad herre for Padel Magazine. Han jonglerer mellem pala, quinoa og æteriske olier. I næsten to år nu har han beskæftiget sig med nyheden om den lille gule bold med samme passion.