Louise Bahurel går stadig i gymnasiet, men hun er allerede en af ​​de unge håbefulde i padel Fransk. Fransk juniormester, kommer hun ud af semifinale ved det franske seniormesterskab i 2023 med Mélissa Martin. Vi møder hende for at diskutere forskellige aktuelle emner.

“Mélissa Martin er super positiv”

“Det gjorde mig meget glad, da Mel ringede til mig. Det er altid rart at modtage en besked fra en spiller fra det franske hold. Hun spurgte mig, om jeg ville skifte side, og jeg havde spillet til venstre i et stykke tid, så jeg havde ikke rigtig lyst til at skifte. Til sidst gik hun med til at flytte til højre, det fandt jeg meget rart.”

”Hun er fantastisk og super positiv. Jeg har aldrig følt mig under pres. I dag har vores par udviklet sig, vi kender hinanden meget bedre. Vi sluttede på tredjepladsen ved de franske mesterskaber efter at have haft meget gode kampe, er det meget positivt."

Melissa Martin og Louise Bahurel

"Ikke bange for at spille med en mere erfaren spiller"

“Jeg har altid spillet med spillere, der er mere erfarne end mig. Jeg startede med Camille Martinet, derefter Alisson Carré... Så jeg er vant til det. Det er jeg egentlig ikke bange for, tværtimod. Jeg er her for at spille med hvem som helst."

“Da jeg startede med Melissa, havde jeg ikke noget særligt pres, andet end at få parret til at fungere. Der var nogle usikkerheder, da vi slet ikke kendte hinanden, skiftede hun side... Til sidst udviklede vi os meget."

"Vi spiller, når vi kan"

”Jeg træner så godt jeg kan med det skema, jeg har. Jeg er i mit sidste år uden en tidsplan, så jeg har ikke meget tid. I bjergene kan vejret også være et problem, vi har endnu ikke indendørs baner i Annecy, så vi spiller, når vi kan."

“Jeg træner mandage og onsdage i Annecy med Philipe Lucca, min tidligere tennistræner. Jeg har kendt ham i årevis, han blev træner for padel da jeg begyndte at spille. Disse to dage spiller jeg med to unge mennesker fra Annecy, Basile Baud og Alexis Poireau-Dauvier. Vi har fordelen af ​​at kunne arbejde på kollektivet og taktikken. Jeg har også træning på torsdag i Lyon med Francois Authier. Vi arbejder mere med gentagelse og teknik.”

"Vi arbejder på alt. Jeg laver stadig nogle fejl taktisk. Fysisk skal jeg stadig forbedre mig. Det er kompliceret, fordi det tager tid, hvilket jeg ikke nødvendigvis har. Teknisk set kan det altid forbedres. Vi arbejder især med aggression, for jeg har problemer i kampene.

Jeg har også haft en mental coach i et stykke tid, som jeg ser, når jeg kan. Vi forsøger at arbejde på alle områder.”

"Jeg kan godt lide at bruge windows"

“Min styrke vil jeg sige er min mani, mit raseri. Jeg udtrykker mig meget på banen, jeg er altid meget glad for at spille. Jeg har en vindermentalitet.

Bahurel-råb af raseri 2023 padel

I spillet elsker jeg forsvar. Jeg kan godt lide at bruge vinduer og bounces. Selvom det virker ret paradoksalt for en venstrefløjsspiller, tror jeg, det er en af ​​mine største styrker."

"Jeg har svært ved at være aggressiv"

“Jeg har svært ved at projicere mig selv fremad og være aggressiv. Jeg har den uheldige tendens til at vente på, at pointen bliver fremført."

»Fysisk kunne det være meget bedre, jeg tror, ​​det er en af ​​mine største fejl. Jeg prøver at løbe eller træne fysisk, når jeg har tid, men det er sjældent. Det er ret udmattende mellem klasser, træning og turneringer."

"Det er bare padel"

“Når spil er lidt stressende, prøver jeg at minde mig selv om, at det bare er padel. Jeg kan huske de kampe, hvor jeg stadig var en underdog, og jeg spillede uden pres. Jeg forsøger at vende tilbage til en sindstilstand, hvor jeg spiller uden nødvendigvis at præstere, men bare have det sjovt. Det er bare en sport, og jeg skal være afslappet. Normalt virker det, og jeg spiller bedre.

Hendes yndlingsspillere?

"Jeg elsker Bea Gonzalez. Jeg synes, hun er super kreativ, hun ved, hvordan man gør alt. Hun har alt hvad du behøver. Selv uden for banen ser hun meget rar og afslappet ud. Jeg synes, hun skiller sig lidt ud.”

Bea Gonzalez backhand Roma 2023

“Ganske selvmodsigende elsker jeg Marta Ortega. Jeg elsker hans hyperdisciplin. Det er en skam, at de og Bea gik fra hinanden..."

Næste i Spanien?

”Frem for alt vil jeg gerne opnå min studentereksamen, med en udmærkelse ville det være endnu bedre. Det er vigtigt for mig og mine forældre. “

"Så ville målet for næste år være at tage til Spanien og sætte mig helt ind i padel. Spil et stykke tid og se, hvad der sker. Jeg tænker stadig over det, men jeg tænker måske på at lave studier samtidig, selvom de tager lidt længere tid. Det ville være sikkerhed. Der kan ske mange ting i et projekt som dette. Jeg vil i hvert fald kaste mig ud i padel ! "

Amance Redondy

Blev fan af padel, jeg agter at holde dig opdateret med alle nyhederne padel ! Vi ses snart på pisterne!