Jérémy Scatena, på tribunen under den første dag af kvalifikationen til Paris Major, vender tilbage til os om forskellige aktuelle emner, som han vil gøre i løbet af ugen.

Hans nye tilknytning til "Chico" Gomes

“Jeg havde bedt ham flere gange om at spille en turnering med mig, det var ikke sket. Der bød muligheden sig for Roland-Garros, jeg benyttede mig af den, jeg håber, den bliver afgørende.

Han er en aldrende spiller som mig, men som var meget meget stærk, han var blandt de 20 i verden, han var endda nummer 9 på et tidspunkt. Fysisk er det lidt sværere, men vi bliver nødt til at være smarte for at kunne komme ud af det og vinde en kamp på Roland-Garros.

Betingelserne for denne Greenweez Paris Major og kampen mod Icardo / Moya

“Det er ikke så let at slå, du skal sætte meget spin og rebound er tæt på bagglasset for at bolden kan komme op. I går så vi kampe, hvor den ikke ramte meget, den skubbede bolden..."

"Det vil afhænge meget af Moya og mig. Hvis vi begynder at være modige og rammer meget, bliver der lidt færre udvekslinger.

Seurin/Vives-parret

“Det er otte måneder siden, at Vives og Seurin rejste til Spanien, de er virkelig begyndt at spille meget godt, du skal ikke have travlt. Julien var lidt dårligere fysisk på et tidspunkt. Det, jeg følte, var, at de i toppen på et tidspunkt pressede bolden lidt. Det spillede efter min mening meget i denne fase af spillet.

Seurin-Vives-lob-forsvar-Premier-Padel-Major-2023

"Jeg synes, de skal prøve med andre partnere fra tid til anden. Hvis jeg har et råd til alle disse unge mennesker, så er det ikke at have travlt, at spørge dig selv, hvordan de vil spille om tre år og have det mål. Hvis de er meget, meget stærke om tre år, vil de være på hitlisterne, og det nederlag i dag betyder ikke noget."

Nederlaget til Soubrié/Touly

“Soubrié og Touly er spillere, der er stærke i tennisslag, som har mødt spillere, der forsvarer sig meget godt, og som har udnyttet nattens langsomme forhold.

Kampen Moreau/Salandro vs Cancel/Raichman et les wild-cards

“Max og hans partner er virkelig på toppen. Jeg synes, at Philémon ikke er sur nok, jeg foretrækker holdningen fra Man og Julien, som er mentalt stærkere.

"Jeg tror, ​​hvis Max havde ønsket det wild-card, han skulle have fortsat med at spille med Jérôme Inzerillo, de ville have været to franskmænd, de ville have haft wild-card 100 %. Jeg forstår, at han er frustreret, men jeg tror, ​​han træffer sportslige valg, der nogle gange handicappede ham. Jeg ønsker, at han kvalificerer sig til hovedlodtrækningen, han har et stort spil, han spiller meget godt, hans partner er bedre, end jeg troede. “

Moreau Salandro klapper i hånden premier padel Paris Major 2023

"Jeg ville have givet wild-card kvalifikationer til Dorian De Meyer og Thomas Vanbauce. Det er FFT, der vælger, og som spørger træneren om hans mening. Forbundet vil sige nej, hvis en spiller brød fire ketsjere i den forrige turnering, fornærmede alle eller for ekstra-sportslige ting... Men jeg tror, ​​de er afhængige af træneren til den sportslige del. Jeg tror, ​​han troede, at Raichman, der træner hver dag i Spanien, har mere potentiale end Bordeaux-folket, det er en lille fejl. Mig, jeg ville have givet dem wild-card, fordi de fortjener i dag, og jeg ville have opfordret Raichman til at gøre det bedre for at få ham næste år."

Nøglerne til kampen mod Moya / Icardo

”Jeg tror, ​​det er 70/30 for dem. Vi kommer til at være meget afhængige af Moyas niveau. For halvandet år siden var han XNUMX. i verden, han havde nogle psykiske problemer, men han spiller meget godt fra tid til anden og fra tid til anden ikke godt. Vi bliver nødt til at være kloge, spille på ham, når han ikke spiller godt, og spille på hans partner, når han brænder."

”Det er sjældent, at jeg spiller dårligt. På det seneste afslappet har jeg lavet store kampe på Premier Padel, Jeg spillede store par, jeg formåede ikke at vinde, jeg lavede tre sæt, jeg blev lidt hængende... Jeg har en lille skuffelse i Argentina, hvor jeg synes, jeg virkelig lavede en af ​​mine bedste kampe, og det skete ikke ."

Jeremy Scatena sejr

“Jeg håber at spille en meget stor kamp, ​​jeg vil ramme alt. Jeg ved, at det ikke kommer meget frem, jeg skriver alt. Med teknikken spillede jeg klokken 18, jeg slog godt, jeg skal konditionere mig selv, og jeg skal gøre meget ondt i toppen for at give dem færre muligheder og for at vinde.

For at se interviewet i sin helhed foregår det lige nedenfor:

Xan er fan af padel. Men også rugby! Og hans indlæg er lige så stødende. Fysisk træner af flere padel, graver han atypiske indlæg eller beskæftiger sig med aktuelle emner. Det giver dig også nogle tip til at udvikle din fysik til padel. Det er klart, at han pålægger sin stødende stil som på feltet af padel !