Den internationale klubcup Padel 2024 er allerede ved at ske. Den europæiske sammenslutning af fodboldklubber Padel benyttede lejligheden til at interviewe Jean-Luc Vorbe, lederen af ​​Pétionville Club Port-au-Prince i Haiti.

Frankrig, Haiti, Tahiti og Malaga

“Jeg kom til Malaga efter råd fra min tahitiske partner Guillaume Baigts fra Papeete, som deltog i fem verdensmesterskaber i padel. Dette med det formål at fordybe mig i verden af padel. Jeg sluttede mig til José Solanos akademi i Inacua-klubben i Malaga for at lære hemmelighederne bag padel konkurrence.

jeg spiller ikke padel kun i 2 år. Men jeg har en tennisbaggrund på højt niveau. Jeg har faktisk deltaget i internationale konkurrencer i 10 år, inklusive Davis Cup for mit land, Haiti. Jeg måtte opgive høj konkurrence for at tage min videregående uddannelse i Frankrig. Jeg bor en del af året i Haiti, hvor jeg har mit professionelle liv, og den anden halvdel i Tahiti, min kones og vores børns land. Det er på Tahiti, jeg træner flere gange om dagen i præsident Alain Sius Phénix-klub."

Lær at fremme klubben og klubben i Haiti

"Vi byggede en klub i Pétionville, Port-au-Prince, med 5 baner padel og 300 medlemmer, alle ivrige spillere. Selvom alt skal gøres i forhold til undervisning og træning til konkurrencen, er det grunden til, at jeg kommer til Malaga. Vi er meget overbeviste om fremskridtene padel i vores klub.

Sammen med José Solano og hans trænere forsøgte jeg at transponere min tennistræning med dem fra Solano-akademiet: at have en perfekt fysisk form, så jeg med mine 195 centimeter kan bevæge mig hurtigt, endnu mere kl. padel end i tennis, lytte, gentage hver øvelse, som om jeg var i en kamp, ​​lave videoer og, takket være AECP, være i stand til at spille kampe mod Pierre, Pascal, spanske spillere sidst på dagen.”

Jean-Luc Vorbe

Pétionville of Haiti ved International Club Cup Padel 2024

“Pétionville of Haiti vil præsentere et udvalg af 4 spillere og 2 spillere under den næste udgave af International Club Cup af Padel, og vores delegation vil omfatte ledsagende personer. Jeg var i stand til at indse interessen for vores klub og vores spillere for at være repræsenteret, men også for de ledere, der vil kunne drage fordel af rådgivningen fra AECP og relationerne til alle de andre klubber fra de 5 kontinenter. Haiti vil forsvare sine farver som Phoenix Club of Tahiti, der tager sit valg meget seriøst. Jeg kan ikke vente med at komme tilbage med alle vores venner.

Og så vil vi byde en delegation fra AECP velkommen til Papeete næste marts for at promovere den internationale klubcup. Padel".


Oplysninger om 2024-udgaven:
europadelcup.com
kontakt @ aecp-padel. Eu

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.