Nogle vil sige, at Juan Lebron er en dårlig taber efter dette duventet nederlag i ottendedelsfinalen du Blockchain.com Miami Open 2022... Under alle omstændigheder havde andalusieren stærke ord mod offentligheden i et indlæg på sine sociale netværk.

Manglende respekt fra riva-vennernel

"Først og fremmest vil jeg lykønske Garrido og Campa for deres fremragende spil.

Jeg vil have dig til at vide, at det, der skete i dag, er noget, der ikke kan ske, hvis vi ønsker, at det skal være professionelt: en mangel på respekt fra rivalens venner, til det punkt, at selv hans holdkammerat undskyldte over for mig og min partner. De blev bedt om at juble med respekt, men de fortsatte med at gøre det på samme måde.

Jeg ved ikke, hvor langt de vil gå med alt det her (WPT), men hvis de fortsætter med at respektere os på denne måde, og de ikke stopper, betyder det, at de ikke vil tage sig af deres egne spillere, hvilket de har været i nogen tid."

WPT er ligeglad med spillere

"Jeg vil ikke tie stille, og jeg vil fordømme det faktum, at det er uheldigt, at en spiller, der havde muligheden for at spille denne turnering med et Wild Card, kom mod Galan og mig uden respekt for os, og det vil jeg ikke tolerere. For hvis WPT ikke griber ind, bliver vi nødt til at tage det, og jeg gentager, WPT tager sig ikke af spillerne, som de fortjener.

Før de spillede min kamp, ​​fortalte de mig, at de skulle spille en udstilling på centerbanen i 20 minutter, og det tog dem 50 minutter. Sandheden er, at turneringen lader meget tilbage at ønske, for så meget som vi er i Miami, ser vi hver dag fulde mennesker på tilskuerpladserne, der spilles musik fra VIP-området mens vi spiller, vi skal skifte i et omklædningsrum, jeg ved ikke engang om man overhovedet kan kalde det et omklædningsrum, der er ikke plads til at skifte, det er en “slags algeco” , det er noget brutalt, hvad vi oplever som PROFESSIONELLE spillere.

Det er sandheden, jeg kunne blive ved med at sige ting, men jeg er sikker på, at det vil fortsætte, for vi kan ikke se en løsning.

På trods af alt dette vil jeg gerne takke alle de mennesker, der støttede os under kampen og forstod, at det, der skete, ikke var godt for padel, af hjertet tak."

Ud fra hans navne kan vi gætte hans spanske og italienske oprindelse. Lorenzo er en flersproget passioneret sport: journalistik efter kald og begivenheder ved tilbedelse er hans to ben. Han er den internationale gentleman af Padel Magazine. Du vil ofte se det på de forskellige internationale konkurrencer, men også på de store franske begivenheder. @øjeafpadel på Instagram for at se hans bedste billeder af padel !