Dette er meget gode nyheder for Léa Godallier, den franske nummer 2, som vil afbryde din karriere for nogle glade nyheder: franskkvinden er gravid og går ind i sin 5. måned.

Derfor besluttede hun at sætte sin internationale karriere i bero for fuldt ud at leve sit liv som "fremtidig mor".

Et utroligt år 2023 på alle måder

"Det er jeg åbenbart meget glad for denne nyhed. Og derfor var det mere sikkert for barnet at holde pause,« siger hun.

"Mit år med hensyn til resultater er det bedste, jeg nogensinde har haft, jeg nåede min første 1/4-finale og slog spillere meget højere end mig (Alayeto / Araujo / Castello / Collombon ...). Og alt dette mens jeg spillede med 6 forskellige spillere i år... nåede jeg min bedste verdensrangering (32WPT)."

"Det er rigtigt, at det krævede energi fra mig i forhold til at skifte partner... men jeg tilpassede mig så godt jeg kunne til situationerne."

"Efter at have gennemført mine professionelle projekter i løbet af dette år, har jeg mulighed for at udføre mit største livsprojekt".

Det franske hold uden Léa

"Jeg har selvfølgelig en lille pine i hjertet til EM, som normalt finder sted næste marts. Jeg vil ikke kunne deltage. Men jeg er sikker på, at pigerne vil få en fantastisk turnering, især da holdet er stærkere hvert år med nye spillere, som helt sikkert vil styrke dette franske hold, og jeg vil selvfølgelig støtte det hjemmefra."

”Det betyder ikke, at jeg holder op med at træne, jeg vil selvfølgelig træne, men tilpasse mig. Mit mål er at fastholde mig selv så meget som muligt for at komme tilbage hurtigst muligt næste år, for ja, jeg har fuldt ud tænkt mig at komme tilbage og endnu stærkere.”

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.