51c6fc826b53b-lavPadel Magazine – -Vi er ikke særlig opmærksomme på dette træk, som alligevel er grundlaget for de følgende..

Det er derfor, det giver mest mening at starte med dette træk i vores "Teknikker og strategier".

Fra et regulatorisk synspunkt skal servicen tage højde for et vist antal punkter: Fødderne og frigivelsen af ​​bolden bag servicelinjen; bolden skal slås ved eller under taljen, og spilleren skal have mindst en fod i kontakt med jorden.

Efter servering må bolden først og fremmest ikke røre metalnettet efter det første hop. Ellers er det skyld.

Fra et teknisk synspunkt skal dette skud tillade holdet at være i angrebsposition. Ved anslag af ketsjer med bolden, skal armen slappe af med en op og ned bevægelse, hvilket giver bolden en cut-effekt.

Serveren skal hurtigt slutte sig til sin partner, der er på farten.

Vores facebookside giver dig mulighed for at lære mere med Fernando Poggi, der underviser i kunsten at servere.

Frank Binisti

Franck Binisti opdager padel på Club des Pyramides i 2009 i Paris-regionen. Siden padel er en del af hans liv. Du ser ofte ham turnere i Frankrig for at dække de største begivenheder i padel français.