Laura Buteau, 14. franske spiller, er skaberen af Sort Bi Padel, en unik snesko reparationsservice i Frankrig.

Hvis du er en spiller padel, du har helt sikkert allerede brækket eller knækket din ketcher padel og du sagde sikkert til dig selv, at det var synd at lægge det i skraldespanden? Nå, Laura Buteau har løsningen, at reparere sneskoene af padel. Skaberen af ​​Black Bee Padel fortæller om dette projekt, men også om dets ambitioner i padel Fransk og meget mere!

Hvilke ambitioner på det sportslige plan?

Det første spørgsmål, som kan virke nemt, men som er svært for mig! Hvis man ikke har en fast partner, er det svært at planlægge på længere sigt. I princippet vil jeg sige P2000, P1500 og et par P1000'ere. Jeg vil også gerne lave nogle turneringer i Portugal og hvorfor ikke teste en FIP. Jeg lukker ingen døre, jeg vil have noget nyt!

Sæsonstarten var med Camille Sireix, jeg spillede til højre. Så besluttede vi at stoppe, og nu er det tilfældigt, men jeg kan spille begge sider, det er fordelen! Hvorfor ikke en portugisisk partner, da jeg ikke kan finde en i Frankrig.

Jeg har allerede haft mulighed for at tage 4/5 gange til Lissabon. Jeg træner med samme partner hos Direct Padel, og vi spillede vores første turnering sammen den 26. maj. Vi ses senere!

Mine ambitioner som spiller er:

  • Kom med på den franske top 10, men det tror jeg kun bliver muligt, hvis jeg finder en fast partner.
  • Deltag i portugisiske turneringer for at fortsætte mine fremskridt ved at møde nye par.
  • Deltag i et FIP ​​og bestå første og/eller anden runde.

At slutte sig til Team France, en drøm

Hvem drømmer ikke om at repræsentere sit land mindst én gang i sin sport? I øjeblikket er de tilstedeværende spillere bedre. Jeg er stadig langt fra deres niveau efter min mening. Jeg vil gerne udvikle min række af skud, have flere våben til at møde disse spillere og overraske.

Indtil videre synes jeg, det er nemt at læse mit spil, og jeg vil også gerne være mere konsekvent og "have volumen i spillet", som Simon Boissé ville sige. Kort sagt, før jeg tænker på Team France, fokuserer jeg på at forbedre mit padel (teknisk, taktisk, mental, fysisk) og finde en partner, som jeg vil have en god forbindelse med og samme mål.

“Interessant at kunne træne regelmæssigt med sin partner"

Jeg ved, at mange franske spillere prøver det spanske eventyr, og jeg havde mulighed for at leve det med mellemrum, da jeg spillede med Camille. Jeg elskede at leve denne oplevelse: træningen hver dag, samværet med Camille, vejret, også byen.

Men for mig er det vigtigste ikke landet (Frankrig, Spanien, Portugal). Efter min mening er det at have gode træningsforhold med en god træner, som vi har tillid til og en partner, der kan og vil dele alt det med mig.

Jeg synes det er interessant at kunne træne regelmæssigt med sin partner, det er et rigtigt plus at lære hinanden at kende, skabe automatikker og sætte spilstrategier på plads. Desuden har jeg aldrig fået så god en start på sæsonen som at spille med Camille, selvom jeg spillede til højre.

Stop systematisk med at smide ketsjere i skraldespanden

Som skaberen af ​​Black Bee PadelJeg vil grundlæggende have to ting lige nu:

At alle dem, der er vant til at spille padel ved, at før de lægger deres ketsjer i skraldespanden, er der en hurtig, pålidelig og billig løsning. Og den sorte bi Padel er et tegn på tillid.

Oprindelsen af ​​Black Bee Padel

Den oprindelige idé var at skabe vores ketchermærke. Jeg siger "vi", fordi det var et projekt, jeg havde med en anden spiller fra padel : Melanie Ros. Det skulle være "Vær Padel », med det formål at skabe ketchere fokuseret på magt (Be Power), fokuseret på kontrol (Be Control)...

Samtidig knækkede jeg mange ketsjere i denne periode (ingen nervøsitet, selvom min fortid nogle gange indhenter mig). Jeg kom endda en gang til at pakke en ketsjer ud, lege med den under træning, og på et smash revnede den... vi syntes, det var så synd, at der ikke var nogen løsning på dette problem. Ketsjeren blev bare ubrugelig, i skraldespanden.

Så blev Mélanie nysgerrig, hun opdagede, at der fandtes en løsning i Spanien og Sydamerika (vugge af padel). Du skal vide, at den er meget manuel. Hun foreslog mig ideen, og jeg bad hende gå efter den med de 5/6 ketsjere, som jeg havde knækket.

Derefter spillede vi med vores egne reparerede ketsjere i store turneringer, derefter reparerede vi ketsjere af vores venner, spillere af padel også i top 30. Alt fungerede perfekt. Og vi gik i gang og Black Bee Padel blev født: den sorte bi, et tegn på økologi og genbrug, og jeg syntes, ideen med logoet var klassisk (i hvert fald i min fantasi). I dag har Mélanie og jeg stoppet vores samarbejde.

Hvilke mærker er mere skrøbelige end andre?

Jeg vil ikke nævne specifikke mærker, hvert mærke har sin egen fremstillingsproces. Hvad jeg kan sige er, at det ikke altid er ketcheren, der er skrøbelig, nogle gange er det spilleren, der får paladerne til at knække mere.

Hvem af begynderen eller eksperten pauser mest?

Jeg håber alle, men den store forskel er, at begynder/mellem reparationer, eksperten mindre.

For hvor man normalt knækker, det kommer an på, jeg har set alt: rammen, ansigtet, hjertet. Men rammen kommer oftest tilbage. Der er 3 hovedårsager:

  • Et chok med sin partner: det berømte "I aaaaaai" i midten, men din partner gør, som han vil, tager din bold og smadrer din ketcher.
  • Med vinduerne: personligt ser jeg ikke mig selv tabe pointen, bare fordi jeg ikke vil ridse min ketcher og forsvare en bold nær vinduet...
  • Ved smash: det var mit tilfælde, og alligevel har jeg ikke den stærkeste smash på banen (griner).

Og nogle gange, bare at spille, uden nogen åbenbar grund, måske slid eller fremstillingsprocessen.