Lahcen Seghiri er en 40-årig teknisk agent baseret i Montpellier. I år går han i gang med et atypisk projekt: At lave 100 turneringer på mindre end et år.

"Det padel er blevet en afhængighed"

”Det var en ven, der introducerede mig for padel, mod slutningen af ​​2022. Jeg blev straks hooked, og det blev en afhængighed. Jeg startede turneringer to måneder efter, jeg begyndte at øve.

I dag har jeg licens til My Center Palavas-klubben.”

Et år til €5

“Jeg prøver at organisere mig selv for at styre tiden, fordi det kan blive kompliceret. Jeg spiller i weekender, eftermiddage og aftener. Jeg jonglerer med arbejde, familieliv og padel.

Jeg skulle stadig organisere mig. Jeg havde allerede et budget dedikeret til sport. Heldigvis, for priserne kan hurtigt stige. Mellem rejser, registreringsgebyrer, måltider... du skal regne med 5 euro for året!”

Flere modeller

“Jeg henter meget inspiration fra spillere i min klub. Jeg kan godt lide Valentin Durand og Baptiste Delvienne, kongen af ​​P500. Jeg synes, vi har meget gode franske spillere, jeg elsker Benjamin Tisons spil.

På international side, hvem kunne ikke beundre spillere som Tapia og Coello?!"

En udfordring

“I alt har jeg spillet 104 turneringer siden den 28. december. Helt ærligt, det havde jeg ikke tænkt mig at gøre. Jeg er lige blevet hooked. Jeg fik at vide, at det næsten var umuligt at lave 100 turneringer på 9 måneder. Jeg så det som en udfordring, og jeg gik efter det.

Jeg har haft omkring tyve partnere siden starten af ​​mine turneringer, mine bedste resultater er helt sikkert sejrene fra P250 og adskillige P100."

“Jeg planlægger at afslutte året stærkt ved at prøve at nå 140 turneringer. Mit næste mål i slutningen af ​​året er at komme ind i top 1!”

Amance Redondy

Blev fan af padel, jeg agter at holde dig opdateret med alle nyhederne padel ! Vi ses snart på pisterne!