Julien Seurin deler sine ændringer i partnere, de udfordringer han møder og sine ambitioner. Opdag også hans ketcherpræferencer hos Kuikma og hans ønsker til det franske hold!

En start på 2023 præget af ændringer i samarbejdspartnere

I starten af ​​2023 forpligtede jeg mig til Ludovic Cancel på lang sigt, så i sidste ende havde vi forskellige projekter. I virkeligheden var det primært mig, der ville skifte partner, og så havde vi planlagt tingene, og det gik ikke nødvendigvis godt.

Så havde jeg en fantastisk mulighed med Bastien Blanqué, som var positiv. Når Premier Padel genoptaget fandt Bastien en partner til at kunne deltage i disse turneringer, fordi jeg ikke kunne deltage, det var blandt andet derfor, vi stoppede vores samarbejde, vi havde for mange pointforskel. Derfor spillede jeg bagefter med Manuel Vives, som det gik rigtig godt med. Jeg vil sige, at de små negative point er disse 3 eller 4 kampe, som vi taber mod bedre rangerede par, vi er ikke langt fra at vinde og i sidste ende kommer vi ikke igennem det. 

Det var sæsonens sværeste øjeblikke at håndtere. Vi har gode kampe hver gang, og hver gang er vi ikke langt fra at vinde, men vi vinder ikke.

For i år går det indtil videre ret godt. I Australien gik det godt. Vi besluttede at ændre horisonten lidt med Manu, vi talte i starten af ​​året for potentielt at forsøge at finde en partner med lidt mere erfaring til at hjælpe os med at vinde disse berømte kampe, som vi ikke har formået at vinde sidste år. Han accepterede Jérôme Inzerillos forslag om at lave de franske mesterskaber, og jeg skulle også finde en partner til de franske mesterskaber. Han havde også som mål at kunne spille Premier Padel til det maksimale. Jeg har endnu færre point end ham, så det virkede endnu mere kompliceret, derfor besluttede jeg mig forlovet med Adrien Maigret.

Ikke altid let at finde en spiller med det samme projekt

Det er svært at komme ind i Premier Padel, så laver vi FIP'en sammen. For nu er vanskeligheden at styre det samme projekt som din partner, for nogle gange har vi det samme projekt, og vi har ikke nødvendigvis de samme point. Det er det, jeg synes er mest kompliceret at håndtere. Jeg tror, ​​at Adrien er motiveret af deadlines på det franske hold, og han fortalte mig, at det motiverede ham til at have et ret seriøst projekt med en stabil spiller. Han ønskede ikke at gå tilbage til FIP'erne for at finde en holdkammerat ved hver turnering. Jeg tror, ​​at dette projekt, som vi byggede sammen, motiverede ham. De første 3/4 FIP'er, som vi har planlagt, vil vi lave dem sammen. 

Det franske hold i spidsen?

Jeg tror, ​​der er mindre af denne overherredømme af de otte sammenlignet med tidligere år. Jeg tror, ​​der er en del spillere bag os. Jeg tror, ​​jeg er en del af denne gruppe af spillere, som er meget tætte. For mit vedkommende er der Benjamin Tison, der gik, men der er også Johan Bergeron, der vendte tilbage for en gangs skyld, og som spiller til højre i starten af ​​sæsonen. jeg tror at Dylan Guichard er også godt placeret, bedre placeret end mig, synes jeg faktisk.

Så det står tilbage at se, det er ikke et hovedmål for mig, i hvert fald ikke i starten/midten af ​​året, måske sidst på året. Året er virkelig langt, og i øjeblikket er det ikke nødvendigvis mit hovedmål, men vi tænker bestemt lidt over det. Med Benjamin og Dylan, der lavede to venstrehåndede til højre, fandt jeg det kompliceret at tilføje en tredje, men nu hvor Benjamin ikke længere er der, efterlader det selvfølgelig lidt mere håb. 

Gå ind i den højeste sfære

Mit hovedmål ville være at kunne deltage i alle turneringerne Premier Padel, for at kunne spille kredsløb på højeste niveau og virkelig føle, at jeg er i den professionelle verden, hvor jeg kender min kalender i starten af ​​året, jeg kender alle de ture, jeg skal på, og jeg er der ikke kæmper hver uge for at vælge, hvilken turnering jeg vil deltage i i næste uge. Jeg vil gerne stoppe med at kæmpe om flyvninger og virkelig gå ind i den højeste sfære. Jeg tror, ​​vi burde ligge omkring 120. pladsen i verden. Det er virkelig målet lige nu. 

Julien Seurin

Hvilken ketcher i 2024?

Indtil nu har jeg leget med Kuikma MS Pro, den pala af Maxi Sanchez. Den er diamantformet, ret tung, men stadig balanceret i håndtaget. Jeg kan godt lide at have manøvredygtighed i mine ketchere, og det er rigtigt, at jeg ville elske at være på den offensive side, men defensivt var det lidt kompliceret. Der er en ny serie af ketsjer på vej, jeg prøver forskellige modeller, jeg har endnu ikke truffet et endeligt valg. 

Men uanset hvad der sker, vil det ikke være en diamantform længere. Jeg vil vende tilbage til noget mere overskueligt, enten en hybrid form eller en rund form, som jeg kunne lide, før jeg spillede med MS Pro. I øjeblikket leger jeg med den runde form, venter jeg på at kunne teste hybriderne, før jeg træffer mit endelige valg."

Dorian Massy

Ny følger af padel, Jeg er fascineret af denne dynamiske sport, som kombinerer strategi og smidighed. jeg finder i padel en ny passion at udforske og dele med dig på Padel Magazine.